- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Én is csak a Vistát próbáltam 64bites verzióban, talán azért, mert kíváncsi voltam, hogy a Crysis 4GB RAM-al jobban megy vagy sem, mint 2GB-al. Jelenthetem az én konfigomon nem segített a 4GB. Egyértelműen VGA téren van hiány (persze Very highban csak).
Máshol sem láttam javulást, talán csak a Stalker nem töltött annyit, mint korábban, aztán sajna mire megjött a Witcher és a Hellgate:London addigra eladtam a másik 2GB-ot, pedig ezeknél a gameknál állítólag jó, ha van 3-4GB RAM már. Ezért is gondolom, hogy ha idén még nem is, de 2010-ben már mindenképp ismét 64bites rendszer lesz fent nekem, nagy valószínűséggel Vista.
Hátrányt nem érzékeltem, működött ugyanúgy minden, mint a "sima" Vistában. Persze nekem leginkább csak játékra van a gép max. filmnézés vagy netezés.
A cikken átrágtam magam, köszönet érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest