Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Megnézem , hogy az i7-920hoz hol lesz ez a proci , ami azt jelenti , hogy ez az i7 már kint van több mint 2 éves , 4 magos és 8 szálon tud melózni , de ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá , mert érdekel , hogy mit megy .
dízelracer : alapórajelen van csak "leggyengébb" Extremen kívűl ugyan az szinte m1ik ...

i7-920 v 930-at érdemes venni , és feltolni mondjuk 3.6-ra ... alapórajelen észrevettem a változást a windows betöltésekor ... a PH 2 955 -höz képest , és az ment alapon 3.2-ön ...
Mi lesz , ha veszek rá 1 hűtőt , és veretem neki a 3.6-3.8-at

-
Joshi
titán
válasz
Oliverda
üzenetére
"Az AMD jelenlegi csúcsprocesszora 12 magos és 2,3GHz-en üzemel. Opteron 6176-nak hívják. A herélt i5-öt úgy eszi meg reggelire mint a huzat. Igaz nem is egy kategória a két cucc."
Én csak csendben mulatok itt magamban a sok magasröptű "okosságon".

Azért ez a hozzászólás is magasröptűre sikeredett nem?

-
dízelracer
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Asztali gépekről folyik a "vita" ne keverj ide mást. Lehet itt ár/érték aránnyal meg elavulással dobálózni de azon a tényen ez semmit sem változtat, hogy a jelenleg elérhető legerősebb ASZTALI !!! AMD csúnyán kikap leggyengébb Core i7 től. Ez nem az én elvakult álláspontom hanem az igazság. Ami néha fáj.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest