- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
addikt
őőő, nem tudom mire gondolsz. én csak arra próbáltam utalni, hogy a WTC ikertornyai ugrottak be a hűtőről
jah, vagy a hülyeség az volt, amit aztán kiszerkesztettél?
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
]Phobos[
senior tag
kúl ... vagy nem
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
addikt
itt ülök a repcsimben és nem tudok választani. melyik tornyot vegyem célba?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
engusz
veterán
válasz WonderCSabo #47 üzenetére
Ha azt vesszük, hogy egy átlagos ventilátor 100-150 gramm, s azokból kettőt aggatunk a bordára, akkor jó esély van arra, hogy átlépjünk a bűvös 1 kg-os határon.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
WonderCSabo
félisten
Ááá gagyi, nincs egy kiló.
-
Cefet
aktív tag
Na ja. Faja, de mi a ráknak ekkora? B3 steppinges Q6600, vagy régi Prescott procin látnám értelmét. Az újabbak "semmit" sem melegszenek, szóval felesleges.
Ha meg az előbb említett két proci valamelyike lenne a gépemben,
akkor ennek a hűtőnek az árából vehetnék új procit...Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
sanzi89
addikt
Ettől biztos nem lesz semmi baja az alaplapnak?
Asszony azt üzeni, hogy bújjak vissza az ágyba, és ne olvassak híreket reggel.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Hunter2
addikt
tudtok olyan s775-ös hűtőt aminek ilyen a felfogatása?
-
MODERÁTOR
Erre csak azt tudom mondani, hogy példa:
Scythe Infinity - 125mm x 116mm x 160mm - 960g + a ventik, Intel féle gyári pöckös felfogatás, tart és nem is tört még ketté az alaplap. Alig hajlítja meg...De vannak még ennél nehezebb hűtők is, pl. az Orochi vagy a Scythe réz Ninjája.
Harrrr!!!!
-
nagyúr
ööö nagyon nem. a zalman (is) évek óta gyárt már hasonló és nagyobb súlyú hűtőket. egy mai alaplapnak ekkora súlyt (sőt ennél 2-3x nagyobbat is) minden további nélkül el kell bírnia. az epoxi kompozitok szakítószilárdsága meglepően nagy. egyes szénszálakkal is erősített változatai adják a modern horgászbotok alapanyagát.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
ez böszmenagy... anno ennél sokkal kisebb antennákhoz is kötelező volt a HIF engedélye.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kecsetif
aktív tag
válasz Thulcandra #31 üzenetére
És a hasonlatod találóbb, mint gondolnád. Vagy csak én látom rosszul és az alatta nem mATX méretű lap?
-
rebugra
aktív tag
Remélem ez csak egy jó vicc
Oldalra fordítod az alaplapot, és törik is szépen lefele az egész cucc, amúgy fajja═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
-
oliba
őstag
Én vga-ban szeretném már látni a DFI nevét. Milyen jó is lenne a digiPWM-es állítható feszültségű kártya egy jó hűtéssel és Lanparty UT névvel
-
P00By
nagyúr
Szép, jók a képek. Óriásinak tűnik, jó pont, h jár hozzá ventilátor
-
Thulcandra
senior tag
Ez volt az első reakcióm amikor megláttam. Ettől függetlenül lehet egy teljesen jó hűtő, de akkor is viccesen néz ki - legalábbis nekem - megértem ha másnak ettől dobban meg a szíve, de ez a látvány nekem olyan mint egy 2.2 méteres ember egy kispolakban, vagy egy 150 centis csaj 20 centis holdjárócipőben.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Hawk1979
őstag
válasz Thulcandra #29 üzenetére
Szeretem az ilyen építő jellegű,összeszedett véleményeket.
Nagy a hűtő igen.Na és? Ha elfér a házban akkor baró lesz,ha meg nem akkor kisnyúl.
Minél nagyobb annál jobb.Tény hogy lehetne szellősebb is,mert elég sűrűn van lamellázva,így nagyobb légnyomás kell az átszellőztetéshez,de gondolom nem csimpánzok tervezték.
Sok dolog van a hozzászólásodban amibe bele lehetne még kötni,de hogy őszinte legyek végig se tudom olvasni azt a rengeteg,érvvel,és tapasztalattal alátámasztott,száraz tényekre alapozott írást.....(De azért legközelebb,egy smiley helyett valami érdemi dolgot is próbálj meg összekaparni légyszi)
-
Thulcandra
senior tag
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
v.tom
őstag
Nincs am2 lefogató?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #72042496 #13 üzenetére
majdnem
4 mmel alacsonyabb, ami adott esetben nagyon fontos különbség lehet... a szélessége kb megegyezik, viszont lényegesen karcsúbb, ami ha elforgatható hűtővel van dolgunk, előnyös lehet (pl ráfér a hátracsapott HR03GTre is a venti).
arra viszont tényleg ügyelni, hogy 16 centi az baromi magas. gyakorlatban a CM690be 4-5 mili híján fér be (IFX alapján), Cosmosban már akár egy centi is lesz, de Cosmos Sel és Stacker 832vel szerintem ez se lesz túlzottan kompatibilis (oldalsó venti(k) rálógnak). szóval egy nagyon széles ház nem fog ártani hozzá... pontosabban egy széles és jól szellőző, hogy rendesen ki lehessen használni.
kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni.
igazából a venti mellékelése TRhez képest annyira nem nagy előny, viszont rendes polírral mindjárt lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Thrawn
félisten
A hír frissítve lett!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Ste
addikt
"A cég termékpolitikáját ismerve, várhatóan nem lesz panasz a teljesítményére, de ezt majd az első tesztek derítik ki."
az árára sem lesz panasz
[CS]Blade2: valszeg tényleg csak az új intel platformhoz lett tervezve
-
törölt tag
én meg elkezdek új fajta fekvő házakat tervezni
-
D.Orion
veterán
Én már csak azt nem értem, hogy miért ebbe az irányba áll... Remélem el lehet forgatni 90°-al. Sztem így nem a legszerencsésebb.
-
engusz
veterán
A hűtő nem a DFI munkája, hanem a Prolimatech-é. Azért hasonlít a Thermalright hűtőkre, mert egy (vagy több) ex alkalmazott készítette.
-
X@b3e
addikt
Nem lehet, hogy csak a matrica DFI?
Amúgy vicces LanParty matricát látni egy ilyen hűtőhegyen, ezt cipelgetheted lanozni, az biztos..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
törölt tag
A jó eget! Ezt a batár dögöt! A képeket elnézve még az IFX-14-nél is sokkal nagyobb!
-
Overlocker
veterán
Állat, várom!
-
Domi_Jani
tag
már csak egy koax csatlakozási lehetőség kell hozzá és belül rálehetne kötni a tunerkártyára antenna céljából...
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
-
rhonin
senior tag
Ejha, jónak tűnik, bár tápoldalról mondjuk nálam nem férne el, úgyhogy alap házakba szintem felejtős lesz....
-
Chosen
addikt
Szép (nagy )
Én is várom már a teszteket . Ezt meg az új thors hammert összevetni ........
Mondjuk a alján rögtön látszik , hogy Tr keze benne van
-
zsirfecske
addikt
ez beteg!
-
Depression
veterán
Ehhez ki kellene vágni a házam oldalát.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Szlovi
senior tag
Batár! ...az alaplap szebb
-
Devid_81
félisten
huhh, ez brutálisan nagy!
...
-
luw2win
őstag
Fúúú, szép kis darab
Egy tesztre kíváncsi lennénk.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
total90
veterán
Nem néz ki rossznak,jó nagy dög
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Loretto
veterán
Ez már árnyékol rendesen. Ettől függetlenül, egy megfelelő házban szerintem még passzívként is elfunkcionálhat.
Soirée...
-
Hulk24
aktív tag
Nagyon király! Jó ez a közös munka Thermalright-tal! Csak így tovább!!
Tesztekre kiváncsi leszek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest