Hirdetés

Processzorhűtőt is készít a DFI? Frissítve!

A Clunk.org.uk weboldalon felbukkant képek szerint a DFI hamarosan egy újabb területen vetheti meg a lábát. A cég kiváló minőségű és túlhajthatóságuk miatt kedvelt alaplapjaira a Thermalrighttal együtt tervezte a hűtést, s úgy tűnik, hogy ezt a közös munkát más területekre is igyekeznek kiterjeszteni. A közzétett képekből annyi derül ki, hogy a Lanparty matricával díszített processzorhűtőt az Intel LGA1366-os foglalatára lehet majd felszerelni, hat hőcsövet kap, melyek két különálló, toronyszerű alumíniumbordázatnak adják át a hőt.

 
[+]

A képekből ítélve meglehetősen nagy mérettel rendelkezik, ami egyes házaknál problémát okozhat. Ami még biztosnak mondható, hogy nem passzív üzemre tervezték, mert ahhoz a lamellák közötti távolság túl kicsi, és azt is jól látni, hogy mindkét oldalon alakítottak ki helyet a ventilátorokat rögzítő pántoknak. A cég termékpolitikáját ismerve, várhatóan nem lesz panasz a teljesítményére, de ezt majd az első tesztek derítik ki.

 
[+]

Frissítés!

Mint kiderült (köszi engusz!) a hűtő nem a Thermalright műve, hanem a Prolimatech cégé. A gyártója Megahalemsnek nevezte el a 130 x 74 x 158 mm méretű és 790 gramm tömegű, 6 mm-es hőcsövekkel szerelt hűtőt. A termék adatlapja szerint 120 mm-es, 57 CFM légszállítású ventilátorral szerelik, fordulatszáma 800 és 1200 RPM közötti. A csomagolás Intel LGA1366 és LGA775 lefogatókat, valamint egy tubus hővezető pasztát tartalmaz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DFI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés