Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
eldiablo
üzenetére
pedig nem beszel hulyeseget. egy x5650 siman megy 4GHz-en ha van alatta lap es ilyen orajel mellett szedi a labat a kvazi 6 magos 1st gen i7. nekem huzatlanul ketto is van belole a gepembe. most cserelem epp az utodjara(Z820) mert olcson hozza tudok jutni. 2x E5-2687= 16 magos 2600 i7 16 dimmel...amit megpakolok 4GB-s memova. kivancsi vagyok meddig nem lesz esedekes a konfig csere errol a masinarol.
-
VinoRosso
veterán
válasz
eldiablo
üzenetére
nekem egy X3430-as Xeonom van (1155), ami cirka 7 éves proci, és eddig minden játékhoz elégnek bizonyult a GTX670-em mellé, ami szintén nem mai darab. Sőt, jót kacagtam, amikor sokan monster konfiggal panaszkodtak, hogy szarul fut nekik a Dishonored 2, nálam very high FHD-n 35-40 FPS-el futott, mindössze 50%-os CPU kihasználtság mellett.
Igaz nem multizom FPS-el, lehet azokból 1-2 játékhoz kéne egy erősebb vas, de single-ben kb mindenhol akkora VGA limit van, hogy a csúcs VGA-k alatt simán el lehet lenni 8-10 éves procikkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest