- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Az akkori játékok ezerszer inkább bonyolultak voltak mint a maiak...sokkal több kihívás volt bennük, sőt még gondolkodni is kellett, nem csak w+bal egér gomb...és nem volt kiírva villogó betűkkel (24-42es karakterig) hogy HINT: ezt csináld ba*dmeg)...
Elhiszem hogy a skyrim nem ilyen, hanem bonyolultabb, sok mindent lehet benne csinálni, stb; frankó, és bár még egy cikket sem olvastam el róla, skippeltem az értékelésekig, és az nekem épp eleget mondott, tudtam, hogy ez 1 jó game lehet...de az, hogy a patch nem hibákat orvosol, hanem hibákat csinál még, az valahol nevetséges...főleg egy ekkora címnél...
Akkor inkább legyen az, hogy x időt (akár 1 hónapot) várjon a user a patchre, de akkor az meg jó legyen...
Rajongók JOBBAN megcsinálnak egy patchet mint a game megalkotói? Példának felhozhatnám a Gothic 3-at...
ez számomra abszurd...
Tök más téma: Mafia 1 vs Mafia 2...
Tökéletesen rávilágít arra, hogy milyenek voltak régen, és milyenek lettek ma a gamek...
Művészeti alkotásból fejős tehén lett...
TISZTELET A KIVÉTELNEK! (L.A. Noire, Skyrim, Batman: AC), hogy csak pár mostani címet említsek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest