Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kNG

senior tag

válasz Inv1sus #13 üzenetére

Az akkori játékok ezerszer inkább bonyolultak voltak mint a maiak...sokkal több kihívás volt bennük, sőt még gondolkodni is kellett, nem csak w+bal egér gomb...és nem volt kiírva villogó betűkkel (24-42es karakterig) hogy HINT: ezt csináld ba*dmeg)...

Elhiszem hogy a skyrim nem ilyen, hanem bonyolultabb, sok mindent lehet benne csinálni, stb; frankó, és bár még egy cikket sem olvastam el róla, skippeltem az értékelésekig, és az nekem épp eleget mondott, tudtam, hogy ez 1 jó game lehet...de az, hogy a patch nem hibákat orvosol, hanem hibákat csinál még, az valahol nevetséges...főleg egy ekkora címnél...

Akkor inkább legyen az, hogy x időt (akár 1 hónapot) várjon a user a patchre, de akkor az meg jó legyen...

Rajongók JOBBAN megcsinálnak egy patchet mint a game megalkotói? Példának felhozhatnám a Gothic 3-at... :U ez számomra abszurd...

Tök más téma: Mafia 1 vs Mafia 2...

Tökéletesen rávilágít arra, hogy milyenek voltak régen, és milyenek lettek ma a gamek...

Művészeti alkotásból fejős tehén lett... :(

TISZTELET A KIVÉTELNEK! (L.A. Noire, Skyrim, Batman: AC), hogy csak pár mostani címet említsek! :R

Új hozzászólás Aktív témák