Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Program letölt, telepít, megy. Probléma inkább unsintall-al szokott lenni!
next.next,next, ok és fent is van, program működik( sőt akár automatikusan el is indul). No parancssorok hülyeség, meg hasonló ökörség! persze serial beírása adhat egy plusz lépést.
Az bonyolíthat, ha "Futtatás rendszergazdaként" kell indítani, de ehhez se kell parancssor.
Windows mélyére szinte sose kell menni, cmd.exe, regeditet két kezemen megszámolom hányszor használtam.
Akkor van hülyéskedés a programmal, ha forrás warez, itt levő kellemetlenségek nem a programozó vagy a win hibája.
Ubuntánál meg egy egyszerű programnál (HDSentinal) nyúljak parancssorokhoz. Vmi vicc? Na ezért tartom vacaknak a linuxot. Ezért mondom soha többé. Ha száműzik Terminal használatát akkor változtatok végletes véleményen.Máskülönben pont azt mondtál mint te most, de kértem részletes levezetést, azt meg nem adták, csak tessék lássék, amit nem értettem (nem sikerült vele), mikor még részletesebbet kértem(alapokról, minden lépéssel), meguntak, leszartak.
-
pakriksz
őstag
"Ne mond nekem, hogy Windowson minden rögtön megy. " de jó lenne mondani, de sajnos hetente legalább egyszer úgy fel... hogy a falat kaparom
Amúgy a sok terminálfóbiás [moderálva]. Majd ha winnél is beleütköztök egy komolyabb problémába ne felejtsétek el azt a cmd nevű ablakot amit nyomogattok, ami a terminál wines megfelelője
Vagy egyszerűbb a reinstall?
gyakrabban kell azt néztem winen mint linuxon a terminált... Ja és van amikor szórakozásból cmd-zek meg terminálozok, mert meglepő módon sokmindenre jobb gyorsabb, mint 432x klikkelni hogy 5 perc alatt eljussak végre a megfelelő menühöz
batch fájlokat összehozni is egyszerűbb mint esetleg 40x végigklikkelgetni ugyanazt.[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest