Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - SSD kibeszélő

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Melyik asztali környezet tetszik? Ha Unity, akkor Ubuntu, ha Gnome Shell, akkor Fedora (ha már Mint kilőve), esetleg openSUSE. Ha KDE, akkor Kubuntu, Chakra, openSUSE... LXDE meg Lubuntu. Firefoxot frissíteni kell, mondjuk ez mindre igaz, most jönnek az újabb disztrókkal, sok már fél éves, vagy több...
Zorin érdekes nagyon, és elég "Windows"-os, nézd meg sztem.FF nálam átrendezte a keedvencek sorrendjét mappán belül. Az ötlet jó, de 1. nem találtam vezérelvet (gyakori, ABC, bármi), 2. a kutya se' kérte. Pár éve nem hittem, h ezt fogom mondani: de Chrome/Chromium a legjobb linuxra (persze ha FF pluginokban most is jobb, van akinek nincs alternatíva).
Ha kipróbálod és nem tetszik azzal semmi baj nincs

Jah, Fedora is 8 GB alatt van, abból ~1,5 GB Urban Terror (játék)

- 

CPT.Pirk
Jómunkásember
Még az OpenSuse-t akartam említeni, az is jó.
Nálam a Chakra kompletten a /home-al és programjaimmal 8.1Giga helyet foglal. A "full" telepítője 1.4 giga, egyből ki lehet tolni penre, van nekik rá egy célprogijuk Windows alá is.
Firefoxot használok én is. Igaz a könyvjelző eszköztárban nagyon ritkán matatok, de nálam még mindig jó volt ott. Am. érdemes csinálni a ramba egy ramdisket, ez csak egy sor az fstab fájlba, meg egy a firefoxba, aztán onnan ramba cachel, ez eléggé meg tudja dobni a sebességét. Ha érdekel, leírom a beállításokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
 - AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest