- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
kár érte. jobb lenne, ha nem lehetne megtudni azt sem, hogy mit akar elrejteni a felhasználó, mert az is árulkodó lehet, vagy akár a mérete is. kipróbáltam egy másik ingyenes fájl/mappa rejtőt is, de annál is ugyan ez a helyzet, ha ismerem a fájl nevét, meg tudom keresni.
én eddig úgy csináltam (kis méretű fájloknál), hogy winrarral betömörítettem, majd jelszóval levédtem a kitömörítést, de ekkor is kiírja - mármint a winrar, hogy mihez nem engedi a hozzáférést. -
pilsner
aktív tag
egy észrevétel a WinMend Folder Hidden-hez: az elrejtett kívánt fájlok könnyen megtalálhatóak. véletlenül vettem észre, hogy a rejtett fájljaim a C:/Recycler-ben vannak, igaz, vagy 2-3 rejtett almappában eldugva, de nem olvashatóak, duplakattra azt írja, hogy a fájl nem található. tehát hozzájuk férni nem lehet, de a címük, kiterjesztésük, méretük látható.
-
pilsner
aktív tag
gratulálok, nagyon átfogó és alapos cikk! szép munka! hasznos írás lehet sokak számára, így nekem is, mivel régóta foglalkoztat, hogyan tudnám titkosítani az érzékeny fájljaimat, de mindig lusta voltam, hogy alaposabban utánanézzek. sokat segítettél, nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest