- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából ez is egy szinte tökéletes tablet lenne ha legalább létezne belőle egy olyan drágább kiadás amiben 3G és GPS modul is van. Ezeket leszámítva a többségnek valószínűleg így is tökléletes választás, viszont nekem szükségem lenne ezekre is így részemről inkább felejtős.
Én éppen mostanában keresgélek egy ilyen all-in-one mindent tudó tabletet és azt találtam hogy szinte nem is létezik olyan ~10"-os Androidos tablet amelyikben minden benne lenne, tehát nWifi, BT, 3G, GPS, mSD, mUSB és esetleg jókora felárárt egy WUXGA vagy FHD IPS panel. WXGA/HD panelel már akad pár alternatíva, de valami mindig hiányzik. Vagy talán elsiklottam egy lehetséges modell felett és mégis létezne ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest