- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Tabletemben van egy hasonló konfig (4.1,rk3066@1,6Ghz, 1giga ram).
Fém hátlap teljesen hideg, 6000mAh-s akksival nagyon sokáig elmegy - szóval viszonylag energiatakarékos -, és a rendszer + filmek rendesen mennek rajta.
Melegedés miatt lehet érdemesebb modernebb chipre váltani, de egyébként szerintem nem kell ide nagyobb teljesítmény (elméletben).Más:
Tényleg ilyen gáz ez a lejátszó? Ha az 1080p 3,8 Mb/s bitrátájú filmet nem bírja el, az azt jelenti, hogy letöltök egy 3-4 gigás filmet, és elkezd akadni tőle a lejátszó, nem? -
törölt tag
Az Allwinner -nek sztem sincs elérhető, ütőképes cucca, de az biztos, hogy ma egy 3066 -os miniPC meglehetősen elavult kütyü. Én inkább egy H paneles AML S802 -n tesztelném, hogy mit tud ma egy Androidos "TV okosító". Mondjuk egy Tronsmart Vega S89-H -n, vagy egy Minix Neo X8-H -n. De ezek sem biztos, hogy sokáig jelentik az aktuális "erős vasat", mert már küszöbön az RK3288 -as kütyük.
Szerk: így már értem. Meglepett Tőled ez az Allwinner vélemény.
-
tjb007
nagyúr
Pontosan melyik lenne lenne az új generációs Allwinner SoC, amit bele lehetne rakni egy ilyen TV boxba ?
A A33 talán még elmegy, bár a másfél éves A31-nél is szerényebb multimédiás képességgel rendelkezik, az A80-at meg nem éppen ilyenekbe találták ki, és nem is nagyon érhető el (plusz nem is épp olcsó).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest