Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Én 89-ben kezdtem egy Nintendo Game & Watch Gallery Safe Buster-el. Utána 91-ben jött a C64, és onnan nem volt megállás. NES, SNES, Game Boy, GBC, GBA, Sega Game Gear, Sega DreamCast, Amiga CD32, PSX, PS2, PS3, PS4, XBOX, Xbox 360, ONE X, és ezek mellett folyamatosan PC fronton a 286-tól minden generáció megfordult nálam is.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy tudom mi az amikor pixelekkel lődözől pixelekre
Számomra sem minden a grafika (jelenleg is indi címekkel szórakoztatom magam), de van egy minimum elvárásom egyes típusokhoz. Ez a cím egy Mass Effect klón, de veszett ronda, és borzalmasak az animációk, és a texturák is.
Ha 5-7 éve jelent volna meg, nagy az esély rá hogy még tetszett volna, de így 2020 derekán ez már kevés.
-
XuChi
addikt
Csak 10 év lemaradásban van a játék minden téren. De biztos naaagyon jó játék lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 Pro 1TB
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest