- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
válasz
attila9988 #18 üzenetére
De igen! Ezt a reakciót én a választóképernyőhöz írtam, hiszen felsorolt 4 érvet a fejlesztő: meghiúsult telepítés, hibaüzenet, vagy internet kapcsolat szakadása miatt, választóképernyő értelmezésének hiánya, kihagyása... Erre írtam, hogy még szép, hogy ilyen esetekben a saját termékük települ és ezt az előnyt jogosan dedikálta az MS, hiszen az ő rendszerük.
Egy új OS-ben én is jogosan várnám el, hogy az IE ne legyen a szerves része, és eleve ne is telepűljön, max egy HTML kódot megjelenítő viewer. Ami nem weboldalakat, csak a gépen lévő fájlokat jeleníti meg. Ebben az esetben a Win update-et is meg kell oldaniuk másképpen.
Viszont az tény, hogyha a felhasználó nem választ, akkor az IE települ, és ez így van rendjén!Egy új OS esetében ha nem lesz gyárilag IE, csak viewer, akkor az általad említett apró trükökk is meg fognak szűnni, hiszen nem tudja az Office indítani az IE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jelenlegi nagy kérdés: mit szeretne a Mozilla? Böngésző nélküli operációs rendszert, vagy a jelenlegi rendszer reformját? Esetleg mindkettőt?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest