- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy értelmes helyen meg 4 K / év rá a törés kár elleni biztosítás, ami azt jelenti hogy képminőség romlás nélkül is, 40 K ért 10 éven át ha lelökném a TV-t a szekrényről, akkor is megkapnám az árát...
-
Hát ez tényleg nagyon "hasznos". Vissza a 80-as évekbe.
-
Skynet258
veterán
válasz
rottenbull #9 üzenetére
LOL nekem is hasonló érzésem volt...
Már csak a stockfotók hiányoztak, ahogy kínai család mosolyogva nézi a tévét a plexivel, a kutya szomorkodva elbújik, a nagyi pedig hozza a friss pogácsát a családnak, de persze ő is a tévét stíröli, mert mióta ott a plexi azóta jobban látja a reklámokat is...
-
ttt
senior tag
Ahh, ilyen volt az első színes TV-nk
. Nem volt két hónapos, amikor elvittem egy házibuliba, mert hát videjódiszkó
Alapból túlélte, de egy jófajta videomagnó kinyírt egy bemeti tranyót. Mit összefutkorásztaqm egy kapcsolási rajzért, hogy tudjam mire is kell cserélni. Megtörtént a csere, mielőtt a családnál lebuktam volna.Slusz poén: javítás után úgy két napra megtaláltam a hozzáadott kapcsolási rajzot egy szekrényben a használati utasítással a számlája mellett.
Nem most vót.
-
jupp008
senior tag
Lehet nem feltétlenül otthoni szobába van létjogosultsága, hanem mondjuk amikor szórakozóhelyeken van Tv felszerelve. Kocsma, Kerthelyiséges söröző, boltokba információs megjelenítő stb.
-
wolfman
veterán
Haverom anno megvette a Gyűrűk-Ura teljes Exta Változat kiadást díszdobozban. Rohadtul vigyázott rá, akkoriban sokat is megnézte. Egyszer ment haza, anyjához átjött a szomszédasszony, vele a 7 év körüli forma gyermeke. Haver ül le a gép elé, furcsa hiányérzete volt a polcon, semmi jót nem sejtett. Egyszer a gyerkőc jön be a szobába, kezében a díszdobozok, lógnak lefelé, közben koccannak oda mindenhez, éppen nem estek ki a helyükről. Picike szívroham után, kivette óvatosan a kezéből, visszatette a helyére a dobozt/tokokat, a gyerkőcöt kitessékelte finoman, majd megbeszélte a saját anyjával, hogy oda többé egy 25 év alatti ember nem léphet be! De mondjuk ezután a szüleit se engedte szívesen be!
-
wolfman
veterán
A gyerekeket meg az asszonyt porszívóval a lehető legtávolabb kell tartani a drága elektronikai eszközöktől. Tehát tévé közelébe nálam gyerek még a felügyeletemmel sem mehet! Van hogy másznak fel az asztalra, hogy elérjék, de egy jóféle rákiabálás mindig elrettenti őket.
-
Heimdallr75
őstag
egy újabb "hasznos" találmány ...
-
pusszycat
nagyúr
Az én Lg-m előtt egy vékony üveg réteg van, és mögötte a kijelző. Gondolom mert marhára tükröződök benne...
-
Soybex
őstag
Nincs sok értelme neki szerintem..
-
nuke7
veterán
válasz
Den Hadnagy #20 üzenetére
ja, sok értelmét nem látom
-
Pötyi
őstag
Haver már vagy öt éve csináltatott méretre vágott védőt a nem olcsó monitorára, csak ő nagyon vékony üveglapot használt. Kicsi fém sinecskék tartják körben, akkorák mint egy köröm. Az egész kasztni leemelhető, lehúzható a monitorról.
A plexinek van egy olyan hülye tulajdonsága, hogy pár év alatt bemattul. Az üveg jobban bírja.
-
Den Hadnagy
senior tag
"Ebből is látszik, hogy nem kifejezetten olcsó, viszont az is igaz, hogy egész hasznos lehet, és még mindig kevesebbe kerül,mint egy új tévé."
És még mindig többe, mint egy ötéves, mindenre kiterjedő prémium biztosítás (15k).
Ez kb egy szint a befóliázva hagyott távkapcsolóval - számomra.
-
bsh
addikt
"az átláthatóság mértéke 90%, másrészt biztos nem tesz jót a betekintési szögnek, és az esetleges csillogás is zavaró lehet"
vs. drótkerítés: 99% átláthatóság, nem rontja a betekintési szöget, nem csillog. -
T_Stark
őstag
Ennyiért már sok tv-re lehet kötni balesetre is kiterjedő plusz garanciát, és akkor még egy plexi lappal sem kell elrondítani, ami pl feldőléstől nem is véd.
-
fity
csendes tag
Ilyet csinálhat bárki otthon... Csak egy plexilap kell hozzá meg egy hőlégfúvó
-
Túl van ez bonyolítva. Kell egy leopárd, oda kell kötni a TV-hez, és aki a közelébe megy, azt megharapja.
-
Z10N
veterán
Ugyanitt TV ketrec elado
-
Envo_
aktív tag
Fel kell csavarni a falra, alá meg valami bútor, és már ~0% az esély hogy szétvered
-
juliabrilke
veterán
Pedig nincs is jobb érzés, amikor a Wii irányítóját nem rögzíted a kezedre és belefeledkezel a játékba.
Utána meg csak jön az anyázás. -
rottenbull
senior tag
Hirtelen azt hittem a banggod kapott magyar nyelvet es azt olvasgatom.
-
orbano
félisten
-
Jester01
veterán
Ennyi pénzért lehet balesetbiztosítást is kötni rá
Ha nekiszaladnak amúgy is esélyes, hogy az egész állványostul plexilapostul leesik és mehet a kukába. Ja látom már másnak is feltűnt ez.
-
hemaka
nagyúr
Ha ezeknek nekiszalad a gyerek leborul a 'csaba az egesz, akkor meg sokat nem er az uveg. Meg amugy sem latom sok hasznat, olyan helyre kell tenni, ahol a balfekek nem torik szet.
-
TV-re fölösleges kiadás - ablaküvegre való biztonsági fóliát neki!
-
Watchdog
aktív tag
Nagyanyám "Tavasz" tévéjén is volt ilyen, be is volt repedve, pedig nem is mentem neki...
-
GreatL
őstag
Egsszerűen nem kell lehetőséget adni az összetörésre. Idiótáknak lehet még ez a plexibsem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sanwa megoldása nem olcsó, de állítólag megvédi a tévét.
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest