Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
egopista
csendes tag
Így egy év távlatából (az újraindításos probléma jelentkezése óta) leírom a tapasztalataimat. Anno a kis fedél eltávolításával kezdtem én is, hőlégfúvó híján fogóval, "hidegen". Semmi változás nem történt tőle, ugyanúgy EDL bootloop. Gyanús, hogy inkább a hőhatás miatt javul meg egyeseknek, nem konkrétan a fedél okoz zárlatot.
Viszont nekem 10-ből 9-szer működik az akku lehúzós módszer (10%-ban valószínűleg elrontom
).
Itt hangsúlyoznám, hogy nyomva kell tartani a bekapcs gombot, amikor visszapattintjuk a csatlakozókat.
Én lehúzott csati mellett kb 20 mp-ig nyomom, hogy a maradék feszültség is kimenjen az áramkörökből, aztán bedugom az USB kábelt, újra lenyomom a bekapcs gombot, amíg nyomva tartom, mehet a helyére a két csatlakozó, először talán a kisebbet szoktam, most nem ugrik be. Ezután jó esetben jön a megnyugtató rezgés és a sárga poco felirat.
Már rég ki kellett volna dobnom a nyavalyást, de a szívemhez nőtt. Amikor működik, olyankor nagyon jól teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
).