Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• egopista

csendes tag

Így egy év távlatából (az újraindításos probléma jelentkezése óta) leírom a tapasztalataimat. Anno a kis fedél eltávolításával kezdtem én is, hőlégfúvó híján fogóval, "hidegen". Semmi változás nem történt tőle, ugyanúgy EDL bootloop. Gyanús, hogy inkább a hőhatás miatt javul meg egyeseknek, nem konkrétan a fedél okoz zárlatot.
    Viszont nekem 10-ből 9-szer működik az akku lehúzós módszer (10%-ban valószínűleg elrontom :DDD ).
    Itt hangsúlyoznám, hogy nyomva kell tartani a bekapcs gombot, amikor visszapattintjuk a csatlakozókat.
    Én lehúzott csati mellett kb 20 mp-ig nyomom, hogy a maradék feszültség is kimenjen az áramkörökből, aztán bedugom az USB kábelt, újra lenyomom a bekapcs gombot, amíg nyomva tartom, mehet a helyére a két csatlakozó, először talán a kisebbet szoktam, most nem ugrik be. Ezután jó esetben jön a megnyugtató rezgés és a sárga poco felirat.
    Már rég ki kellett volna dobnom a nyavalyást, de a szívemhez nőtt. Amikor működik, olyankor nagyon jól teszi a dolgát :D

Új hozzászólás Aktív témák