Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bear_
aktív tag
Tényleg. Teljesen hidegen hagy mit csinálnak az USA-ban, a saját társadalmunknak is megvannak a maga problémái.
A sony is tojik rá, de ha nem halasztotta volna el a bemutatót akkor lehet rájuk mutogatni, hogy rasszisták, ami az eladásaik csökkenéséhez vezet, az pedig a sony részvény árának zuhanásához. -
lofagi
addikt
Amúgy manapság már mindenre azt mondjuk,hogy fel van fújva?! Miért is? Mert konkrétan ingerszegények lettünk és kb láttunk már mindent.
Nekem is meg van erről a véleményem, de csak mert más esetleg jobban együttérez, mint én ezzel a témával kapcsolatban, nem fogom jobban lenézni, vagy megkérdőjelezni a döntésüket.
Amúgy az EA is kiadott egy nagyon szép közleményt, de ott is megy a sárdobálás, mert már semmit nem hiszünk el,hogy nem áll valami a háttérben. Szomorú.S itt sajnos magamat sem tartom kivételnek, annyi minden történik, hogy ki tudja már,hogy mi az igazság vagy egyáltalán van-e még.
-
GodGamer5
addikt
válasz
frankdelgado #19 üzenetére
Felőlem linkelgethetsz amit akarsz, akkor is fel van fújva az egész. Attól, hogy nem mutogatják, nap mint nap történnek ennél durvább dolgok is a világban.
-
GodGamer5
addikt
válasz
frankdelgado #17 üzenetére
+1
Műbalhé az egész, a Sonynak meg kapóra jött ez a cirkusz.
-
lofagi
addikt
Őszintén én sem követem az egészet és kicsit túlzásnak is tartom, mert ha épp egy fehér férfi halt volna meg a rendőr alatt, akkor nem lenne ekkora balhé az biztos. Csak most a fekete kártyát,mindig könnyű és jó előhúzni. A rendőri brutalitás Amerikában így is úgy is jelen van. Azt,hogy valóban azért lett volna keményebb vele, mert fekete volt, ki tudhatja már pontosan.
Viszont megértem őket és mindent amit emiatt tesznek. Az a baj,hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb probléma. Ezt van aki belátja , van aki nem és talán van egy pici százalék aki nem ilyen, de biztos,hogy nem sok.
-
konikan
aktív tag
Kifejezetten felüdülés lett volna végre hallani vamit a Sony-tól a gépről és pár címről, mert 'urambocsá engem hidegen hagy, hogy a világ másik felén éppen milyen indokkal lopják, égetik a saját városaikat, de szerencsére a csappól is ez folyik.
Hezitálok jó ideje, hogy megvegyem-e, igaz ez a pár nap csúszás nem a világ, csak ez minden csak nem együttérzés, na mindegy. Mint azt egy múltkori cikk alatt is írtam, a két konzol közül eddig PC felé hajlok, bár igaz a mostani generációt se viseltem annyira a szívemen, két kezemen megszámolom hány dobozos játékot vettem.
-
Persie12
aktív tag
Tudom, akinek nem inge... Ha nekem is szólt a megjegyzésed akkor kiemelném hogy nem háborgás volt a lényege a hozzászólásomnak, mert én is sajnálom ami szegény emberrel történt (gondoltam hogy bele is írom, de bíztam benne hogy nem ez lesz kiragadva) . Lényeg inkább a média savazása lett volna és a Sony gyenge "kibúvója", ha tényleg az. Mondom ezt úgy hogy véresszájú Sony fan vagyok. Ha meg nem nekem céloztad akkor kérlek tekintsd tárgytalannak hozzászólásom.
-
lofagi
addikt
válasz
GuineaPigMan #12 üzenetére
Igen, s nyilván nem azokat akarják megnyerni, akik amúgy is megvennék a konzolt, hanem azokat akik nem vagy még hezitálnak.
-
GuineaPigMan
tag
Nem azt mondom, hogy minden "okés" a PS5 körül, de ez a jelenlegi döntés teljes mértékben érthető. Egy next-gen konzol játékainak bemutatása fontos média esemény a gyártónak, és mindenképp célja, hogy legalább pár napig előtérben legyenek a róla szóló hírek. A mostani helyzetben, amíg csordultig van minden a tüntetésekkel kapcsolatos hírekkel, nagyon háttérbe szorulna a bejelentésnek a súlya.
-
lofagi
addikt
Látom itt az együttérzés nem erőssége néhány embernek. :\ Tényleg sokkal fontosabb egy játékkonzol bejelentése... LOL!?
-
Persie12
aktív tag
Azért van ez kedves barátom, mert még mindig az USA a "világ közepe". Brazíliában a favellákban ez mindennapos dolog kb. Csak hát az is számít mit kap fel a média (lásd anno Ausztrál erdőtűz, miközben Afrikában kb 5-ször súlyosabb helyzet volt), mennyire elmaradott a az ország vagy éppen fejlett.
-
lofagi
addikt
válasz
bulikavagyok #5 üzenetére
Ja persze, nem a játékok/eventek elmaradására gondoltam én sem.
-
Nekem van egy olyan érzésem, hogy valami nagyon nem kóser a PS5 körül. Eddig 0 kiszivárgott kép, semmi konkrétum, halogatás. Szerintem ezek nem túl biztató előjelek...
Ez az indok meg no comment. Nem is értem miért nem a Deák téri késelés miatt halasztották el az eventet, vagy bármelyik másik tragédia miatt ami nap mint nap megtörténik világszerte.
-
-
GodGamer5
addikt
Leírtam már pár helyre, de leírom ide is.
EZT NEM HISZEM EL!!!!!
-
lofagi
addikt
Ez a 2020-as év eddig nem valami jó, azt kell,hogy mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest