Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Tudom, akinek nem inge... Ha nekem is szólt a megjegyzésed akkor kiemelném hogy nem háborgás volt a lényege a hozzászólásomnak, mert én is sajnálom ami szegény emberrel történt (gondoltam hogy bele is írom, de bíztam benne hogy nem ez lesz kiragadva) . Lényeg inkább a média savazása lett volna és a Sony gyenge "kibúvója", ha tényleg az. Mondom ezt úgy hogy véresszájú Sony fan vagyok. Ha meg nem nekem céloztad akkor kérlek tekintsd tárgytalannak hozzászólásom.
-
Persie12
aktív tag
Azért van ez kedves barátom, mert még mindig az USA a "világ közepe". Brazíliában a favellákban ez mindennapos dolog kb. Csak hát az is számít mit kap fel a média (lásd anno Ausztrál erdőtűz, miközben Afrikában kb 5-ször súlyosabb helyzet volt), mennyire elmaradott a az ország vagy éppen fejlett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest