Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
én eddig még 1 magyarral sem találkoztam home-ban.... ennyire rosszank tartjátok?
-
-
Slade92
aktív tag
Grafikája azért nem a legrosszabb már kipróbáltam.
Csak semmi értelmét nem látom (bár még beta)
Lehet benne különböző "játék map-eken" mászkálni és a játékról "érdekességeket nézegetni" (én amikor legutoljára játszottam vele akkor volt ALAP,RedBull,Resident Evil 5 és Far Cry 2 MAPOK nem tudom hogy azóta bővítették e) -
DriderG
tag
Jó ötlet ez a PS Home, viszont a sok fejlesztés és a megjelenési dátum eltolódása után nekem a képek alapján elég sivárnak tűnnek a termek és a helyszínek. Grafikailag a figurák sem tűnnek elég kidolgozottnak, pedig a konzol elég erős ahhoz, hogy Crysis szintű grafikát pakoljanak alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Playstation Home virtuális világ december 11.-én nyitotta meg kapuját azóta folyamatosan fejlődik. A virtuális valóság rendkívül jó üzleti fogás lehet a kiadóknak ahol tudják reklámozni termékeiket és saját magukat.
- Lenovo Legion go
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest