Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz #54072192 #116 üzenetére

Én írnék pár általános problémát:

- A Cortana meg az Xbox ne legyen alapból átengedve a tűzfalon.
    - A Peoples ikon ne jelenjen meg alapból, hogy kattintgatnom kelljen ahhoz, hogy eltakarodjon a monitorról.
    - Az Xbox legyen leszedhető a START menü jobb egér kontext menüjében, ne kelljen google hozzá, hogy kiírtsam egy nem gamer célra használt Win 10 Pro-ról.
    - Default install win 10 némi gyári office elemmel ne tekerje 4-6 percig a HDD-t 100%-on minden indításnál.
    - Ha már - mint írod - "mindenkinek" készült, egyáltalán ne kelljen Google semmiféle funkció leállításához!
    - Ha már a tárhelyről van szó, az Outdated winsxs tartalmat legyen kedves törölje a Win maga: ki akar 3-al korábbi frissítéseket utólag eltávolítani, hogy ennek a tartalma kelljen bármikor is?!
    - Egy normálisabb (mondjuk, legyen 200Mbps letöltési sebességű) nettel rendelkező notin ne legyen egy főverzió frissítés 6 óra, mint amiről többen beszámoltak, és amitől csak tehetetlenül álltak, mert se kikapcsolni, se megszakítani azt nem lehetett..

Kb. ezek a normál- és kevésbé normál felhasználói problémák a Win 10-el.
    A bantu időzóna frissítése miatti kötelező újraindítást és azt, hogy pl. Intel hálózati kártya drivert képtelen megvizsgálni egy-egy új verzió: azaz anélkül felülveri, hogy előtte tudná, hogy az a frissítés után működni fog-e (elmondom: nem fog, és még szebb, hogy a frissítés visszavonása után sem fog már xD ) , eseményeket már csak mint marginális problémát említem meg, a fix méretű 200*100 pixeles modern ablakokat egy FHD monitoron pedig a határozott előrelépés (a szakadék felé) irányba is besorolhatnám :)

Fentieket úgy, hogy kedves ismerősök tapasztalták, vagy esetleg személyesen én. Tehát a "senki nem látta de én tuti nem, akkor az nincs is úgy" kinyilatkoztatások sehová sem vezetnek..

Új hozzászólás Aktív témák