Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefe13
tag
Értem, egész új monitor, ezek szerint egy próbát megér, köszöntem.
-
batagy
őstag
válasz
darvinya #147 üzenetére
Üdv!
Képet sem biztos !!
Képet csak akkor kap sima monitoron, ha a monitor HDCP kompatibilis és ha támogatja a TV jel formátumokat DVI-n. A TV és PC-s jelek a HDMI/DVI-n nem egyformák. Régebbi monitorok ezt általában nem tudják! Szóval az adott monitor specifikácójában kell ezt megnézni.
-
kefe13
tag
Üdv.
Vajon hdmi-dvi kábellel kaponék képet egy mezei monitoron ?Üdv.
BUÉK -
kaxer
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nem jelenít meg ékezetes betűket a feliratban? v13-as firmware van rajta.
Előre is köszönöm! -
darvinya
titán
Ma kipróbáltam .mkv file-os filmet v6-os fw-n, és gyönyörűen kezeli a file-ba ágyazott feliratot.
-
kefe13
tag
Itt van : WayteQ HD-95CX
Tölthető. Jobb klikk, mentés másként. S ottanvanA frissítés menete fentebb olvasható a linken.
-
subway
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen készüléket, de elolvasva a hozzászólásokat se találok rendes frissítést hozzá. A Wayteq.eu oldalon egyik frissítés se tölthető le. Nem tudnátok segíteni, mert így most se a pendrive-ról nem ismer fel .avi és .mkv filmeket, plusz most már hang sincs egyik csatornán se. -
RBJ
addikt
scart kábel volt egy kicsit kimozdulva.
-
RBJ
addikt
Kínomban mert két média lejátszó nem játszik le pár filmet, mondom megpróbálom.
Siker viszi a mkv, mp4 t. de felirat nem volt. feltettem a v8 firmware t így most hang nincs de nem csak a filmnek hanem semminek nincs hangja. se tv műsoroknak se semminek.
tipp? -
batagy
őstag
Sziasztok!
Tud a HD-95CX olyat, hogy más csatornát vegyen föl, miközben egy másikat nézünk?
Nekem nincs ilyen készülékem, csak egy rokonomnak segítek. A rokonom váltig állítja, hogy a szomszédban pont ugyanilyen típusú Wayteq-kel ilyen funkciót látott működni. Én ezt erősen kétlem, de azért megerősítésképpen megkérdezem.
Kösz
-
kiru2
csendes tag
A hivatalos oldalon fenn van a v13! Ez ugyanaz mint a Mindig TV oldalan volt? Valaki tesztelte már?
-
kefe13
tag
Üdv!
Hát éppen jókor lestem be ide. (ma vittem vissza tecsóba egy evolve arcadia-t, öt és fé hónapot bírt, be sem bootolt, logo utána nincs kép, led zöld. Visszavették szerencsére blokkal, beszámítva ebbe, ráfizettem 3 ropit..)Köszi az órás tippet, végre valami értelmes funkció
Felvétellel kapcsolatban lenne egy kérdésem, adott egy 4 gigás pen, mennyi műsort tudok felvenni rá ?
Duna tv rögzítés lenne (koncertek). A pendájvra sebesség tesztje szerint csak SD sebességet ír a motyó fel tudom e venni rá a dolgaimat s mennyit ?Üdv.
-
system75
tag
Sziasztok! Uj vagyok egy 2 napos ujkeszulekkel. Egy olyan alapveto kerdesem lenne, hogy mindenkinel es minden fw verzioban standby modban nem mutatja az orat? Vagy nem is kell ennek mutatnia? Koszonom.
-
Zirowe
nagyúr
Muhaha, fejlemény a 13as fwnél.
Mkv külső és belső felirattal.
Alapból felirat nélkül indul, most a sárga gomb végre működik, be és ki lehet vele kapcsolni a feliratot (csak külsősnél továbbra se működik), csak a belsőt jeleníti meg, viszont kis csavarral.
Magasabban és kisebb betűmérettel, mint a hagyományos feliratot, fekete háttér nélkül és egyszerre jeleníti meg, nem pedig "gépeli".
A paraméterek persze nem változtathatóak, csak ki és bekapcsolni lehet, külső továbbra is elfelejtve.8as alatt is csak belső volt, kikapcsolhatatlan (ez maradt a külsőnél továbbra is), de a megjelenítés azonos volt a külsővel (a mostani eltérő megjelenítés is mutatja amit tegnap mondtam, hogy semmi közé nincs a sima tv adás feliratához).
Haladás, de még mindig fos, többi hiba továbbra is maradt.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
darvinya #116 üzenetére
Kb sehogy, csak jelzi, hogy micsoda trehány munkát végeztek a programozók.
De ugyanezt jelzi az, hogy 13fw verzió alatt nem voltak képesek megoldani azt, hogy felvétel lejátszáskor a menü és az exit gomb felcserélődik, vagy az, hogy a mediaplayerben film elindításakor vagy művelet végzés után nem tűnik el az osd, csak külön gomb nyomás után (bezzeg felvétel nézéskor eltűnik magától), vagy az, hogy a gyors epg nem képes magától frissíteni az infókat, esetleg az, hogy a teljes epghez egy pillanatra megszűnik az adás (meg mintha felvétel alatt nem is működne), illetve eddig megfelelő beállítással felvétel után kikapcsolt, most meg nem, hogy mkv alatt megnyomva a felirat gombot nem csinál semmit, cserébe a tv résznél bekapcsolja a feliratokat, amit aztán kb muxonként kell kikapcsolni, és meg sorolhatnám.
Az meg, hogy a hivatalos oldalon csak a 8as fw van fent, de a mindigtvnél ott a 13as, teljesen értelmetlen.Elég nagy hulladék.
-
darvinya
titán
Vagy akkor tiltsák le a belsőt, mert ez így illogikus.
De miért tiltsák.
Akkor máshol sincs felirat. pl: tv-nInkább file-t toszták el, mert ilyeneknél 2db felirat sávot kell alkalmazni.
Elsőnek mindig Nincs felirat(üres), és utána a több nyelv.Amúgy szerintem a v6-os jobban jeleníti meg a feliratot.
Nálam a v13-as ö,ü-nél felső vonást alkalmazott. -
Zirowe
nagyúr
válasz
darvinya #110 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de egy ilyen funkciót belerakni nem nagy ördöngőség.
Vagy akkor tiltsák le a belsőt, mert ez így illogikus.De az is nonszensz, hogy ki se lehet kapcsolni a feliratot.
Tessék, ez volt előtte:
vbay.in/descr.php?id=100114781124291Külön kábelen az infra érzékelő, otg kábellal lehetett csak pent csatlakoztatni, frissítés sosem volt rá, mégis lehetett feliratot választani.
Az meg, hogy az epg nem frissül magától, továbbra is rejtély marad.
-
darvinya
titán
-
Zirowe
nagyúr
válasz
darvinya #108 üzenetére
De ennek semmi értelme nincs.
A 20$-os kínai szar képes kezelni és váltani a feliratokat, ez a drágább meg elvileg profibb cucc viszont nem.
Akkor csak simán ignorálja a belsőt és kész.
Írtam wayteqnek is, de passzolták a kérdést.Amúgy a 13as már csak a karakterkódolás miatt is megéri.
Viszont az epg kezelés továbbra is rossz. -
darvinya
titán
Akkor az inkább TS csak mkv konténerbe.
Ekkor vagy kiveszel feliratot, vagy hozzá adsz, hogy legyen választás.
Mert különben, mint srt file-oknál egyből kirakja és nem lehet kikapcsolni.
Vagy csak egyszerűen át kell írni a .mkv-t .ts-re.Igaz én v6-ot használok, mert eddig ez a legjobb számomra.
-
darvinya
titán
Feliratok közül csak srt és ixd /sub file-okat kezel.
Utóbbinál, mint mondtam ki lehet választani.
Utóbbinál max. 32 nyelvet lehet hozzá csatolni.
IXD/SUB szerkesztővel minden beállítható, pl: betű méret, betű típus, háttér, hol legyen, stb.
A film file-ban lévő feliratot nem kezeli. -
-
darvinya
titán
Bocs, de ezt totálisan nem értem.
Lehetőség nincs.
Mint már írtam, belső és külső között nem lehet választani.Nincs lehetőség felirat kiválasztani/változtatni?
-Ott van a távirányítón a sárga gomb az a felirat kapcsoló.
Milyen külső-belsőre gondolsz?Alapból nem mindegyik/műsor tartalmaz feliratot.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Érdemes felrakni a 13-as fw-t?
-
darvinya
titán
Felirat választó továbbra sincs.
De hol nincs?
A távirányítón?Én felraktam a v13-ast, tapasztalataim (Széchényi toronyról Bp. 11.ker.):
+élő háttér a beállítási menünél (bár ez nem teljes emiatt az almenübe be/ki lépéskor zavaró a váltás, inkább EPG lenne ilyen)-Infó panel műsorok nevei (most, következő) elvesztése, nem követése, beragadása egésznap
-rosszabb lett a kép
-jobban melegszikNekem eddig a legjobb fw a v6-os (digiportal.hu-ról letölthető).
Ha valaki ért GCC használatához tartsa magában, mert segíthetne fw módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest