Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Reyorkin #181 üzenetére
Lehet félnek attól, hogy valaki felerőltetné egy aml-es androidos boxra, stickre. No de ehhez több mindennek kell egyezni, hogy meg is valósuljon. Igazából nem is értek hozzá ilyen szinten, szal ha hülyeséget mondtam, nem nevetni!
Egyébként szervizből lehet már "megfordult" volna, ha egyből visszaküldöd. Nem hinném, hogy észrevették volna, hogy beletúrtál a build propba.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Reyorkin #136 üzenetére
Keress egy usb-s egeret, dugd be a készülékbe, ezután keress egy gémkapcsot, vagy valami olyan tárgyat, amivel be tudod nyomni a sticken található reset gombot.
Nyomd be a reset gombot, és tartsd benyomva, majd adj áramot a sticknek, itt tartsd még ~5 másodpercig a reset-et, majd engedd fel, ha mindent jól csináltál be fog jönni a recovery menü, ahol válaszd ki a wipe data menüpontot, a sticken található rendszer gyári állapotra áll vissza (minden felhasználó adat elveszik) ezzel valószínűleg megoldódik a probléma, (amennyiben nem piszkáltál valamit a system partíción)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest