Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasai
csendes tag
válasz
TomSawyer79 #3172 üzenetére
3 usb? kettőn próbáltam de nincs változás ráadásul 2 pendriveval próbálkozomde eddiig hiába!
-
szasai
csendes tag
válasz
TomSawyer79 #3170 üzenetére
köszi! egyből install error!
most egy pillanatra azthittem felmegy a cs, már már örültem erre writesquash image error hibaüzenet. elképesztő
-
szasai
csendes tag
válasz
toby_as #3168 üzenetére
az elsővel a new boot verzióval elindult kb. 25%-ig ment aztán install error please reboot, utána újra megpróbáltam de akkor már csak please wait for usb update-ot ír és nem megy még 25%ig sem. azt írtad ennek kell felmennie először utána jöhetne a többi
úgy fest marad az a soros port dolog.
mindenesetre köszönöm szépen h kitartóan instruálsz! -
szasai
csendes tag
k 6 v4.5.5-tel próbáltam de nem jött össze!
lehet h rossz verzióval próbálkozom? annyi változás van hogy udate helyett hello felirat a kijelzőn a tvn meg usb helyett megjelent középen egy Egreat www.egreatworld.com felirat de pendrive villog én meg várom a csodát.
-
szasai
csendes tag
sziasztok!
na megjött a kütyü márc 19 rendeltem ma hozta a posta vámmal miegymással 23 eft-an állt meg.
bekapcsolnám ha tudnám de csak updatet kér megpróbáltam mindent de semmi szóval nagy az öröm gondolhatjátok!install error hibaüzenet bármelyik fw-vel próbálkozom
Ötlet? miért küldik "üresen"? köcsög kínaiak.... -
szasai
csendes tag
válasz
toby_as #3104 üzenetére
szia!
kösz a tippet!azt sem tudom mi az HD4ALL de majd utánanézek!
most egy régi wd gen2-t használok lassan 3 éves nincs vele baj csak a 3d bd iso miatt tetszett meg az egreat. ahogy olvastam ez 23,976 nincs megoldva 3Dben amit sajnálok de reménykedem h lesz rá megoldás. ezért próbáltam rájönni melyik fw-re volna szükségem de úgy fest mindkettőnél kapufa -
szasai
csendes tag
válasz
gulyasa #3101 üzenetére
kár h nincs időd az oldalra de így is nagy segítség így h nem vagyok jártas egyáltalán a dologban. valószínűleg lesz még kérdés menet közben is csak az az egy hónap soknak tűnik mire ideér!
akkor ezt a CS vonalat keresgélem majd remélem lesz még aki ír a tapasztalatairól a 3.0.5.5 ről ha nem akkor 3.0.5.3 marad. majd visszakeresek az oldalon h honnan és mit érdemes letölteni h ne csináljak papírnehezéket a "masinából"! -
szasai
csendes tag
válasz
gulyasa #3098 üzenetére
szia gyulyasa!
néztem az oldalad nagy segítség! szerinted bast castle 1.04 mod 3. v. 3.0.5.5.? melyikkel lesz hasznáhatóbb a full 3d? vagy hagyjam rajta azt amivel jön?
bízom benne h hamarabb kézhez kapom unokatesóm órát rendelt hongkongból kb 40eft-ért nem fizetett semmi vámot v akármit csak jött a csomag, talán nekem is szerencsém lesz. -
szasai
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy R6S-t az ebayről, remélem2 héten belül megkapom. Full 3d lejátszása miatt rendeltem meg elsősorban.
Szerintetek várhatóan melyik fw-vel kapom érdemes-e megtartani a gyárit v cseréljem le és ha igen melyikre?Köszönöm előre is a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest