Új hozzászólás Aktív témák
-
joco52
tag
Sziasztok AZ Egreat R6S " 9UIdE " ezt írja a kijelzője, és zöld lett a kijelzője , ez mit jelent ? de még működik
-
joco52
tag
Sziasztok megprobálom jobban leírni, régebben itt segítettetek nekem, most ugyanaz a baj, csak már nem tudom hogykel megcsinálni sajnos, az Egreat (Egreat médiajátszó) vezetékes internetröl nem látja a laptopomat, (WINDOWS 10) valamit átkellett állítani a laptopon hogy lása az Egreatomat,és utána jó lett, Másik laptoppal megnéztük ott jó, az új Win 10 (frissítés után) valamit átálított és azt kellene vissza állítani, minden hálózat jól működik a hálozaton minden látszik csak az Egreat nem , köszönöm a segítséget
-
joco52
tag
Sziasztok régebben itt segítettetek nekem, most ugyanaz a baj, csak nincs már meg az hogy kellett megcsinálni sajnos, az Egreatomat wifiröl nem látja a laptopom, valamit átkellett állítani a laptopon hogy lása az Egreatomat, köszönöm a segítséget
-
joco52
tag
Sziasztok!
Hol lehet megjavítatni az Egreat R6S készüléket. Elromlott! Sajnos! A tápját ki mértem megvan az 5-volt.
Mikor be akarom kapcsolni el megy a piros led fénye,de az 5-volt ott van a csatlakozón belül!
A segítségeteket előre is köszönöm!!! ÜDV! -
joco52
tag
Sziasztok!
Aki megválna az egreat r6s-től,megvenném! A vejkónak is kellene egy ilyen játékos! Üdv! -
joco52
tag
Az R6S-en megy a torrent, le is tölti, a pc-én a Transmission Remote GUI progi jelzi is hogy kész van le lett töltve.De az R6S-en sehol nem találom meg a letöltést,pedig a torrent könyvtárt is megnéztem az R6S-en! Ezt már, régóta csinálja sajnos már mindent meg próbáltam,de nem jó.Látszatra le tölti,de még sincs ott a fájl ! A HDD-én már többféle formatálást is csináltam,de egyikkel sem jó. Előre is köszi a segítséget !
-
joco52
tag
válasz
korikmate #2980 üzenetére
Szia! Én használtam az (xEgreat-III-R6S-3.0.5.3-by-CSv2.5-DMD-xLiveCZ) fw-vel,sokáig jó volt, kb 1-2Mbit/s volt a letöltési sebesség.Nem tudom miért már nem akar működni sajnos,állandóan megszakad,újra kellet indítani a torrentet.(Pedig mindenféleképpen megpróbáltam) Most a laptoppal torrentezek,ezzel nagyon gyorsan le lehet tölteni a filmeket.A Total commanderrel pedig át küldöm a filmeket az r6s HDD-jére,elég gyorsan át megy a hálózaton. Üdv!
-
joco52
tag
válasz
SpongyaBob #2718 üzenetére
Oké,de már nagyon akartam ezt a meghívót !!! Úgy voltam vele,hogy azt a 200-ft-ot vagy bukom vagy nem!!!
-
joco52
tag
Sziasztok! Tudom hogy ez nem ide tartozik,de a Facebook-on jól be csaptak,nCore-meghívót ajánlottak egy sms-ért.Válasz is jött hogy minden oké,de még sem enged az nCore oldalra fel.
"https://www.facebook.com/events/299256583545939/?ref_dashboard_filter=upcoming"
Vigyázzatok kész átverés az egész nyílt nCore regisztráció!
Pedig már nagyon örültem volna neki ! Üdv! -
joco52
tag
válasz
SpongyaBob #2668 üzenetére
Nekem sem villódzott a BC 1.04 fw-után,a régi esata csatlakozós R6S (nem wifis)!
-
joco52
tag
Sziasztok! Most fel raktam az: xEgreat-III-R6S-3.0.5.3-by-CSv2.5-DMD-xLiveCZ fw-t,Most már jobban megy az R6S. Most London időjárását mutatja,ezt is átlehetne tenni pl: Szolnokra?
Ez az fw-is jó,megy rajta a full 3D-is. Ezen több dolog van mint a BC_v1.04_Mod2-n.
A Transmission-sem szakad meg ennél (letöltés) Szuper!
Köszi a segítségeteket! Üdv! -
joco52
tag
válasz
gabika1969 #2515 üzenetére
Én ezt találtam: R900固件,软件版本3.0.5.5 (2013-10-14更新) Ott!
Le is töltöttem. -
joco52
tag
Kis problémám van csak,az R6S film letöltése közben néha néha megszakad a letöltés.Ilyenkor ki kapcsolom az R6S-t,és újra indítva megint jó,és folytatódik a letöltés.Kábelen megy az internet,IP-címet is le ellenőriztem a csatlakozásokat is le ellenőriztem,minden oké! A HDD-most NTFS-re van formázva.Az R6S az EXT3-t nem ismerte fel,lehet hogy EXT1-2-t felismerné,és jobb lenne? Ilyenkor a HDD nagyon villog, dolgozik,és mégsem megy a letöltés,csak ha újra indítom az R6S-t.
-
joco52
tag
válasz
Indiant #2477 üzenetére
Oké de nekem nem akar jó lenni,mert ezt csinálja!
Ezt írja ki itt az egész: A PuTTY programra!
BastCastle_102 login: root
Be írtam entert nyomtam
login: can't chdir to home directory ''
BusyBox v1.20.2 (2013-07-14 17:15:13 EEST) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
Idáig jó? az S6R-be van kapcsolva,már a torrent is működik!/ # vi/usr/local/etc/Weather/weather.conf
Be írtam és entert nyomtam!
-sh: vi/usr/local/etc/Weather/weather.conf: not found
/ #
/ #
/ # Ezt írja ki sajnos ! Valami nem oké?
PistiSan segített,hogy írjam be a következőt!
Ha be írom hogy: ls /usr/local/etc/Weather/ akkor meg password-ot kér ?
De nem tudom milyen password-ot kér ? Itt elakadtam, PistiSan hátha segítene?
Köszi Üdv! -
joco52
tag
Hogy lehet az időjárást átállítani Moszkva helyett más legyen ? Nekem a : BC_v1.04_Mod2 van.
Ezt írja ki itt az egész: A PuTTY programra!
BastCastle_102 login: root Be írtam entert nyomtam
login: can't chdir to home directory ''
BusyBox v1.20.2 (2013-07-14 17:15:13 EEST) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands. Idáig jó? az S6R-be van kapcsolva,már a torrent is működik!BusyBox v1.20.2 (2013-07-14 17:15:13 EEST) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands./ # vi/usr/local/etc/Weather/weather.conf
-sh: vi/usr/local/etc/Weather/weather.conf: not found
/ #
/ #
/ # Ezt írja ki sajnos !
Ha be írom hogy: ls /usr/local/etc/Weather/ akkor meg password-ot kér ?
De nem tudom milyen password-ot kér ? Üdv! -
joco52
tag
A plex-et az R6S-n hogy tudom megtalálni! A számítógép látja az R6S-t: "BastCastle 010" ez jelent meg a gépemen.a tv-n működik a plex jól, sőt a dlna is.
A beállításokban már be állítottam a hálózatot, dlna-t is. -
joco52
tag
Sziasztok! Milyen egér kell az R6S-hez,mert már kétfélét is próbáltam de nem oké.Az egyik egeremet lehet látni a böngészőben,lehet mozgatni is.De ha belépek pl: YouTube akkor az egér mutatója eltűnik,nem lehet látni sehogy,csak ha vissza lépek a böngészőbe akkor újra lehet látni.
Üdv! -
joco52
tag
válasz
gulyasa #2438 üzenetére
Itt nézd meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Serial_ATA
Az eSATA összehasonlítása más külső sínekkel[szerkesztés | Forrásszöveg szerkesztése]
Nyers sávszélesség (Mbit/s) Átviteli sebesség (MB/s) Max. kábel hossz. (m)
eSATA 3000 300 2 Áramot közvetít Nem
SATA 3 6000 600 1 Áramot közvetít Nem
SATA 2 3000 300 1 Áramot közvetít Nem
SATA 1 1500 150 1 Áramot közvetít Nem
FireWire 800 786 98 4,5[1] Áramot közvetít Igen (12–25 V, 15 W)
FireWire 400 393 49 4,5[1] Áramot közvetít Igen (12–25 V, 15 W)
USB 2.0 480 ≈ 40 5[2] Áramot közvetít Igen (5 V, 2,5 W)
USB 3.0 4800 ? ? Áramot közvetít Igen (5 V, 2,5 W)ÜDV!
-
joco52
tag
A full HD 3D filmeket az Egreat R6S le tudja játszani az lm620s tv-re, full 3D-ben? Vagy csak a felezett filmeket.
A BBéci Szerint "az Egreat lejátszók olcsóbbak, arányosan annyival vacakabbak is" De azért a full 3D-t lejátssza,nem?(Most készülök venni egy 3D lejátszót)
-
joco52
tag
Az USB2.0-nál gyorsabb az eSATA csatlakozó, az R6S lejátszónál.A BD-ISO 3D-lejátszásánál ez fontos lehet,akkor biztosan nem akadnának a filmek a lejátszásnál. (eSATA + USB2.0-ás a külső HDD-ém)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Távcső topik
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged