Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
bendegruz #4105 üzenetére
Azt azért nem mondanám, hogy jól megkonstruálták. Egyrészt a chip nem az ő érdemük (volt), hanen a Realtek-é. Másrészt megvolt az oka a számos korai téglásodásnak: gagyi kondenzátorok, forrasztás, elégtelen hűtés,... és még sorolhatnám. De annyi pénzért teljesen megérte. Az elsők között vásároltam. Ha jól emlékszem, 25eFt volt, VÁM, se ÁFA...
Az utódról (HiMedia Q5) röviden csak annyit tudnék mondani, hogy nem tetszett annyira, így hamar eladtam.
Helyette vettem használtan 15ezerért egy használt Mede8er MED600X3D-t. Az jól teljesít.De változnak az idők. Nyáron vettem egy új tévét, a régi révé a Med-el együtt beköltözött a lányom szobájába, az új tévéhez már komolyabb lejátszóban gondolkodom, a Dolby Vision-t kezelni képesek közül, de egyelőre a tévé saját lejátszóját használom.
-
tomic
addikt
válasz
bendegruz #4051 üzenetére
https://www.mediafire.com/?7zo5edl4zm888
Ezt az oldalt találtam. Erről melyiket kell(ene) szerinted? -
Bundyta
tag
válasz
bendegruz #4034 üzenetére
Lehet, de szerintem az van, h valami kódolási hiba lesz.
Megfigyeltem, h a UPC-nél rendszeresen előfordul, szkeccsel a hang egyet. Azt hiszem a szinkronhangban is ilyen van, no ezt valahogy rosszul kódolják el, amikor a magyar szinkront a videó alá teszik és ezzel nem tud mit kezdeni az R6S.
Sebaj, találtam megoldást!
Ezzel az ingyenes programmal leszedem mp3-ba a hangot - 256kbit a bitráta -, majd kérem az Audio / Video Mux-ot és egy direk stram copy-val újra összerakom. Alig egy perc alatt megvan az mp3-ba mentés, a mux-olás másodpercek alatt készen van.
És így ki is vasaltam a hibát - igaz, az a szkeccs hang megmarad, viszont nem akad meg a lejátszás!
Szóval ez az a program. Tömeges mp3-ba mentés is lehet vele csinálni, aztán egyenként meg kell csinálni a mux-olást.
Egy apróság zavarhat, h pl Supernat.s13.e09.mp4 volt az eredeti file neve, akkor majdnem ugyan ez lesz mux-olás után:
Supernat.s13.e09_(1).mp4Remélem tudtam valamennyit segíteni.
-
Bundyta
tag
válasz
bendegruz #4032 üzenetére
Sajnos nem ez a gond.
Például szedd le a Rejtjelek S02E10 részét mondjuk az Openload-ról és indítsd el a lejátszást!
Egy percet nem fog menni, kattan a hang, majd rövidesen lemerevedik a rendszer.
Viszont ha átkonvertáltatom az onlinevideoconverter.hu oldalon .flv formátumra - ezt szeretem, mert kisebb lesz az állomány -, akkor megszűnik ez a kattanó hang és végig tudom nézni az adott részt.
Neked hibátlan a letöltött fenti film lejátszása?
-
rajzol01
tag
válasz
bendegruz #4022 üzenetére
nekem ez egy olyan helyiségben van ahova 'hosszabított/erősített' wifi jel megy(garazs mogott), tehát picit gyengébb a jel. kihúztam a jel erősítőt és felvittem az egreat-t a lakásba. itt annyi javulás hogy nem akadnak meg a videók (eddig)720p-ben sem de a betöltés még mindig elég lassú
a netem amúgy diginet 100 (talán ez a leglassabb), de hát a laptopwifi+hdmi+butaTv módszerrel nincs semmi gond sem ráadásul a garázs mögötti helyiségben ahova jel erősítő kell
ja és nem vettem meg a progit, nem tudom ez számít e
-
rajzol01
tag
válasz
bendegruz #4020 üzenetére
no végül is kilőttem a yt-t az egreat-re onnan hdm.vel a butatv-re, de sajnos nekem kb 10-15 sec mire betölt egy videot
és video közben néha meg is akad, pedig már visszavettem 360p-rea wifi jelem jó kell hogy legyen mert a yt lejátszás ok a telon.
egreat-n ez a software van : inext v2.22
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
bendegruz #3995 üzenetére
Szerintem nem nagyon van meghatározva az élettartam, egyszer csak megadja majd magát..
Nekem iNEXT-es kérésem lenne, úgy tudom te használsz. Tegnap tettem fel a legújabbat, egész jónak tűnik, tele lett a micsodám, hogy nálam az össze BC random elfelejtette a beállításokat, volt hogy minden bekapcsoláskor
Pedig nagyon bejönne a BC. Itt viszont hátteret lehet valahogy változtatni? Van kadenciahelyes lejátszás ami fontos nekem.
-
rajzol01
tag
válasz
bendegruz #3945 üzenetére
feltettem ezt, most működik. Egyelőre a youtube is, amit kiválasztottam eddig lenyomta viszonylag gyorsan 720p-ben. Valóban gyorsabb az egész mint az alap fw.
Ezeket mire érdemes állítani?: -scale video output -1080p 24 hz -deep color Nálam a lejátszó közvetlenül a tv-be van dugva.
iptv működget
Pár napig próbálgatom de a tekerősáv már most hiányzik. Pár hónapja volt nálam egy dune102 azon sem volt. -
-
taboros
tag
válasz
bendegruz #3886 üzenetére
Ezzel ment: https://www.unblock-us.com/
-
Indiant
addikt
válasz
bendegruz #3874 üzenetére
A világon a leghasznosabb dolog.
Ha bekapcsolod az R6S-t a TV átvált rá magától. Nem kell a bemeneteket váltani. Illetve a TV távirányítója átveszi az R6S irányítását is. (sajnos lassabb mint a gyári táv.
(a beltérinél ezt csak nagyon ritkán teszi meg, de ott meg a TV-vel együtt kikapcsolja az vevőt is /ezt sajnos az R6S nem teszi meg/) -
gulyasa
őstag
válasz
bendegruz #3815 üzenetére
Hát....
Lehet, hogy rossz az angol tudásom (vagy mégsem), de itt arról ír, hogy tavaly ugyan Realtek 1195 processzorral mutatták be, de most hogy már meg is lehet vásárolni, már nem az van benne, hanem MSO9810-es négymagos proci (Cortex A9) a beépített grafikus Mali-val...
Szóval ez nem biztos, hogy az, amire gondolsz.
Szerintem... -
gulyasa
őstag
válasz
bendegruz #3810 üzenetére
A "hardver", amire te gondolsz önmagában még nem elég.
Nem mindegy, hogy egy eszköz hardveres szinten lett médialejátszásra fejlesztve, egyenesen a chip beépített utasításkészlete erre lett kihegyezve (Egreat R6S és a többi 1186-os rokon, meg a Mede8er lejátszók) vagy összeraknak egy erősnek mondható számítástechnikai eszközt, amelyen szoftverekkel kell megoldanod a médialejátszást... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest