Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• T_Stark

őstag

Az én véleményem az, hogy ez asztali gépre és laptopra nagy bukás lesz.
    Kirpóbáltam a CP-t, kerek 10 napig bírtam is ezzel a metrós izével, ami minden csak nem az amit én egy oprendszerben látni akarok az asztali gépemen.
    Szinte nem is találtam olyan metro app-ot ami tetseztt, ez mind az egy bites userekhez van szabva, közelébe sem érnek a megszokott programoknak.

A start menü eltüntetése is zavar, én használtam, és mindig kerestem a 8-ban is, akaratlanul is mindig kattintottam volna rá...
    Na meg ez a húzzuk a sarkokba az egeret... tableten lehet hogy jó a sarkokban matatni mindig, de egérrel 2 perc után már untam.
    Ráadásul az egész átláthatatlan, összecsapott, a metro felület és az asztal olyan mint ha 2 külön rendszer lenne...
    10 nap alatt sem tudtam megszokni az egészet, egyáltalán nem komfortos a használata, iszonyat. Tettem is vissza a 7-est.

Ha nem fog a véglegesben gyökeresen változni, akkor Én nem kérek belőle, még az olyan pozitívumok ellenére sem, mint a kevesebb RAM használat és a 7-nél gyorsabb működés. (Legalábbis a CP még gyorsabb...)

Jó lesz a tabletes Pistikéknek, de Isten őrizz hogy én ezt az asztali gépemre még egyszer feltegyem így. :U

Új hozzászólás Aktív témák