Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
tranceplanet #355 üzenetére
AMD eddig is tojt a régi kártyákra mer' nekem például a Mobility Radeon X1600 csak módosított asztali driverrel képes menni a laptopon.... Ennyit erről! De legalább így megy az MW3 is egész szépen!
DE már ugyanez volt a probléma a Win 7-nél is!
-
tranceplanet
addikt
AMD 6XXX kártyákhoz már van hivatalos driver. Vajon lesz 4XXX szériához is, vagy AMD a régi kártyákra tojik majd?
-
-
Воланд
titán
válasz
Lalikiraly #349 üzenetére
nincs.
-
megalover
tag
válasz
fatallerror #350 üzenetére
Jaja, pedig már én is említettem itt egyszer vagy nem tudom tán a másik topikban de volt róla már szó itt!!
-
A chess titans nincs véletlenül a store ban? Mert fateromnak nagyon kell és addig nem tom a Win8 at használni... Pls hátha tud valaki erről valamit.
-
DarknessHope
senior tag
köszi... most jöttem rá hogy a beállítások rész az nem mindig azt mutatja amit én elsőre néztem.. hanem alkalmazásonként változik. mondjuk logikus de elsőre nem gondoltam rá...
ami a leginkább tetszik az a bal felső sarok illetve bal oldal... ahol lehet választani a futó dolgok közt.... nagyon király...
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #346 üzenetére
Energiagazdálkodásban be lehet állítani, mit tegyen.
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #344 üzenetére
Igen, nálam ez kb 4 mp. Mondjuk nem használ nálam virtuális memóriát, 8 giga ram elég neki.
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #342 üzenetére
Nekem nem kerreg. Megnyomom a laptopon a kikapcsológombot, és kb 4 mp mulva kikapcsol.
-
NGA
addikt
válasz
fatallerror #340 üzenetére
Mit kell mentenie a Win-nek?
-
slice14
veterán
válasz
DarknessHope #338 üzenetére
A jobb alsó sarkába a képnek vidd az egeret, és bejön egy bar amin ott a szörcs gomb.
FireFox1996: A kikapcsolásgomb ( nevezzük POWER-nek) ott van a házon.
-
DarknessHope
senior tag
nos jelentem win 8 ról írok...
eddigegész jó.. bár furcsa még... van pár dolog amit nem értek még...
pl háttér nem változtatható...
meg van ez a alkalmazásletöltő... én már annyit androidoztam hogy folyton az jut eszembe market.. pedig már ott se az...na egy költői kérdés... hol lehet ott keresni? mert tök szép hogy feldom best free meg stb dolgokat.. de én keresnék.. pl egy chrome-ot.. de hova írjak? próbáltam ctrl+f-et is hátha feljön... de nem jött be... őtlet? -
Persz persze én a metrora gondolok. Kernel szinten abszolú én szakmai tapasztalatomat és tudásomat nézve nagyon jól sikerült. Még ha sok alkalmazás is fut akkoris jobban elvan messze 1 giga rammal mint a Win7...
Mint írtam összesen azért nem használom aktívan a win8 at mert nincs chess titans... Natívban. Nem a vistás letölthető vacakra gondolok...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó álltal igényelt összes szoftvernek nem lesz teljes funkcionalitású metro stilusu verziója, akkor nem érdemes érintőképernyőben gondolkozni. Úgy tudom, hogy a metro stilusu alkalmazások esetén lesznek kötöttségek, amik akadályozhatják az összes funkció implementálását.
-
NGA
addikt
válasz
Dark Archon #332 üzenetére
Nem majmolja, ez a minimalist stilus nincs epölön, ott minden 3d-s pörgőforgő, ugráló kis bizbasz. Minimaldesign csak a külsőben jelenik meg.
-
-
-
NGA
addikt
válasz
Dark Archon #330 üzenetére
Az epöl vezette be a számítástechnikába a minimal design-t. A Wp7 és w8 csempéi pont ezt valósítják meg a képernyőn. Lásd a guglin: minimalist icons:
[ Módosította: Oliverda ]
-
válasz
janos1988 #265 üzenetére
Pofoztak egy kicsit a Vista-n és kiadták Win 7 néven. Nagyon sokan benyelték. Miért ne próbálnák megismételni? Tök felesleges egyébként ismét a játékkiadókat szívatni egy negyedik járatos oprendszerrel, de hát lelkük rajta. Bár az XP lassan tényleg kihal, de akkor is marad 3.
Ez a "csempe" egyébként egy ótvar sz*r, nagyon igénytelenül néz ki a mai modern ikonok világában.
-
NGA
addikt
válasz
Tigerclaw #328 üzenetére
"Btw. A win 8-hoz az szoftvereket is át kellene írni ahhoz, hogy optimalizáltan támogassa az érintőképernyőt"
Na feltaláltad a spanyolviaszt. Úgy hívják ezeket az alkalmazásokat, hogy Metro stílusú programok. És ezért van kétféle ie is, ezért lesz 2 féle Chrome, firefox, stb is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem az érintőképernyők használata maximum az asztali szegmensben növekedhet majd, ott is főleg a casual, vagy multimédia szegmensben, persze csak ha végre rájönnek a gyártók, hogy az érintőképernyős monitor nem egyenlő a hagyományos monitorral, amire raknak egy érintésérzékeny felületet. Át kell gondolniuk az egészet az ergonomia szempontjából. Nagy függőleges látószögű panel kell, alacsony késleltetésű érintésérzékeléssel, fektetett teherbíró állvánnyal és még talán csukló/tenyér támasz se ártana az aljára. Még ekkor se lesz biztos, hogy ergonómiailag megfelelő lesz, mert egyszerre kellene megoldani, hogy kényelmes legyen a kéznek, a szemnek és a nyaknak. Lehet hogy meg se lehet oldani ezt a feladatot. Szerintem ezért sem mozdulnak rá a monitorgyártók az ilyen monitorokra még így sem, hogy hamarosan megjelenik a Win 8.
Btw. A win 8-hoz az szoftvereket is át kellene írni ahhoz, hogy optimalizáltan támogassa az érintőképernyőt, mert annak nincs sok értelme, ha munka közben szükség legyen az érintőképernyőre és a billentyűzetre és az egérre is. Az érintőképernyő önmagában hatékony, de billentyűzettel és egérrel már zavaró és lassú. Sokkal gyorsabb a bill+egér kombóval dolgozni, mint az érintőképernyővel, hacsak át nincs írva a szoftver úgy, hogy kényelmesen és hatékonyan kezelhető csak érintőkêpernyővel.
Notebookoknál technológiai akadálya van az érintőképernyőnek, mert a piac a kicsi és könnyű megoldások felé mozdul, mivel ettől lesz mobil az eszöz és az ember. Az ilyen vékony, könnyű gépeknél nem igazán oldható meg, hogy a kijelző stabilan álljon és az egyre vékonyodó zsanérra se nehezedhet túl nagy terhelés. Ha most megpróbálnál érintéssel vezérelni egy notebookot, nagy eséllyel hátra dőlne vagy elmozdulna a kijelző mert átesik a súlyponton, hacsak nem DTR vagy gamer notiról van szó.
Szóval az érintőképernyőt nem lesz olyan könnyű elterjeszteni az asztali és notebook szegmensben.
-
azopi74
addikt
válasz
sirály12 #325 üzenetére
"És nem értem, minek kell nekem éveken át használni a "hülye, elmaradott" egeremmel egy tapira kihegyezett rendszert! "
Nem muszáj használnod, és a Microsoft se mondja azt, hogy ezt használd! De ez a jövő, és a Windows 8 életciklusában már nagyságrendekkel nagyobb tapi-képes érintőképenyős rendszert (slate PC-k, érintőkijelzővel ellátott laptopok netbookok és ultrabookok, sőt, desktop rendszerek, médiatabletek, okostelefonok stb...) adnak el, mint hagyományos, csak egeres-billentyűzetes bevitelre képes PC-t, így érthető, hogy elsősorban az előbbiekre koncentrálnak !
-
azopi74
addikt
Természetesen casual gamingre gondoltam, nem hardcore gamingre, arra marad a játékkonzol (ott sem PC !).
Bár, felhős megoldásokkal (OnLive, Ubitus Gaikai stb...) a mediatabletes crysis vagy battlefield is elképzelhető. A tabletes kijelzők pedig már most jóval magasabb szinten vannak, mint a csúcskategóriás Full HD TV-k (lásd new ipad). -
sirály12
őstag
"Térjünk erre a metro-s témára vissza úgy három év múlva, amikor minden laptop alaptartozéka lesz az érintőképernyő, és az emberek 95%-a amúgy is média-tabletet fog használni PC helyett általános média-fogyasztásra, internetezésre, kommunikációra, játékra, alapvető dokumentumszerkesztésre (vagyis mindarra, amire ma a túlnyomó többség még PC-t használ) !"
Utópiának jó ötlet, de szerintem a valóság mást fog mutatni kicsit! Bár ne legyen igazam.
És nem értem, minek kell nekem éveken át használni a "hülye, elmaradott" egeremmel egy tapira kihegyezett rendszert! Mert ugye azt te is látod, hogy azért még ma is pc-ből adnak el a legtöbbet, és kíváncsi lennék, hogy a ma eladott pc-k közül mennyinek van érintő monitora. 1-2% alatt valahol talán?Innentől ez inkább hülyeség mint világmegváltó ötlet.
-
M107
addikt
"Az emberek 95%-a amúgy is média-tabletet fog használni PC helyett általános média-fogyasztásra, internetezésre, kommunikációra, játékra, alapvető dokumentumszerkesztésre (vagyis mindarra, amire ma a túlnyomó többség még PC-t használ) !"
Egy kérdés:
mondjuk egy fullos crysis vagy battlefield játék következő (mondjuk 6 részét) egy média-tableten hogy képzeled el?
Annyira azért nem fejlődnek a megjelenítő eszközök és a processzorok vagy az amr procik hogy át vegyék például ezen a szinten a pc szerepét. De ne nekem legyen majd igazam.
UI:
Talán majd olyan 2050 körül amikor megjelenhetnek a full hd-s 5cm vastag /amr 6 procik/ egybe integrálva egy mostani Gxt 580 vagy HD7890 az akkori számozást nem látni előre mindössze 25-30 W együttes TDP fogyasztású procival
S 12 órás akkumlátor idővel (intenzív használat mellett) aminek kb 2.5 óra feltöltési idő kell majd hogy újrahasználhassuk az eszközt. -
azopi74
addikt
válasz
Lalikiraly #320 üzenetére
" Egy power usernek soha nem volt jó és soha nem is lesz."
Ez most a windows 8-ra érted, vagy a metro felületre?
- Ha magára az OS-re érted, akkor vitatkoznom kell, egy power user éppen olyan jól megtalálja a jó fogásokat a rendszeren, mint ahogy megtalálta a korábbi windowsokon is. Sőt, sok esetben már most is sokkal hatékonyabb tud lenni a Win8, mint bármelyik elődje - még így, béta állapotban is - ha pedig megkapja a Windows Server 8 powershell-jét a desktop kiadás is, akkor még a legelvetemültebb UNIX rootok is minimum egy erőteljes kalaplendítéssel üdvözlik majd a Microsoft új OS-ét...
- Ha a metro felületre gondolsz, akkor egyet kell értenem, power userek nem ezt fogják használni azokra a dolgokra, amikre egyébként power userre van szükség.
Ahogy a hagyományos desktop felület sem igazán volt használható ilyen célokra... Hogy erőltetett példával éljek, a legmodernebb személygépkocsik műszerfalát sem arra találták ki, hogy annak segítségével cseréljünk olajat, fékfolyadékot, kereket, stb... -
azopi74
addikt
Ámulattal, bámulattal nézem itt a sok - magát IT szakmabelinek nevező - agyhalott hozzászólását.
Az tény, hogy nem olyan hatékony dolog a Win 8-at egér+billentyűzet kombóval kezelni, mint érintőképernyővel, de nem is egerészésre találták ki ezt a felületet.
Emlékszem, amikor a Windows 3.0 kijött a piacra (nem is szólva az elődökről, Windows 1.0, 2.0) , még a CGA volt az általános grafikus szabvány a PC-kben, és egér is jobbára csak grafikus munkaállomásokban, videoszerkesztése és DTP-re szánt gépekben volt általános (akkoriban ez a terület szinte kizárólag a Macintosh és az Amiga vadászterülete volt, a PC-k épphogy csak egy Hello world-del beköszöntek a piacra)
Kezdetben akkor is sokan értetlenkedtek, hogy mi a fenét akar ezen a piacon ezzel a sz*rral a Microsoft. Aztán, amikor pár év múlva általánossá vált az EGA, majd VGA/SVGA felbontás, és az egér is tömegcikké vált, már senki nem csodálkozott a Win3.1, Win95, NT 4.0 sikerén.
De úgy látszik, a történelem ismétli önmagát...
Kedves egeres/billentyűzetes irányítástól gondolatban is elrugaszkodni képtelen Windows 8 kipróbáló, majd hirtelen ledöbbenő lelkes amatőrök, vegyétek tudomásul, hogy ez az op-rendszer - és főleg ez a felhasználói felület - egyszerűen nem nektek szól! Most még nem. Térjünk erre a metro-s témára vissza úgy három év múlva, amikor minden laptop alaptartozéka lesz az érintőképernyő, és az emberek 95%-a amúgy is média-tabletet fog használni PC helyett általános média-fogyasztásra, internetezésre, kommunikációra, játékra, alapvető dokumentumszerkesztésre (vagyis mindarra, amire ma a túlnyomó többség még PC-t használ) !
... Addig is ott van nektek a Windows 7, MS meghosszabbította a terméktámogatást, hogy örüljetek...
-
Én nekem személyes véleményem, hogy egy sima Home usernek, aki net, videó ilyesmi, abszolút fasza. Lehet villogni, meg csili vili. Egy power usernek soha nem volt jó és soha nem is lesz.
Egyébként jómagam elmondom mire használom a gépet:
Megy a Google Chrome mint böngésző, a Windows Live Messenger elindul a géppel, de valamiért automatán nem jelentkezik be még 8 as alatt nem teszteletem. Továbbá fut a médialejátszó és kifújt... Jah meg letöltő program nah. Ennyi programért minek tartsam a metrot? Kitöröltem a fölös csempéket maradt 5 darab... Tehát igazából inkább azt mondom hogy fölösleges, minthogy ne lenne jó. Persze elég érdekesa félméteres csempe egy 24 es monitoron, de nyilván ez is változni fog.Továbbá nekem az nem tetszik, hogyha fut a böngésző ok hogy telljes képernyőn, mert az dícséretes, de akkor nem tudom mi megy a háttérben.
És amiért nem használom még a Consumer preview et annak az az oka, hogy nincs benne a Chess Titans! Komolyan nem vicc. Ez a fő ok. Egyébként mindent felismert a gépemben és tökéletesen működött. Még a DIGIs netem is csatlakozott automatán. Szóval nem rossz. Bár a hardverigény nem az a csodamegváltás amiről a cikkek szóltak. Ettől függetlenül megértem azt hogy át tud rá állni az ember agya. Nekem személyszerint 2-10 perc alatt mindent megszoktam.
Hülyeségnek tartom a két böngészőt és a két vezérlőpultot merevül!
Továbbá a kikapcsolás gombot miért a beállításokból kell elérni? Ez egyszerűen lükeség.
Továbbá azt a kocka halat tüntessék el onnan, mert hányadék... Valami GYPs gyerek biztos odarajzolta és mondták hogy jajjdeszép.. Hát a világból kizavarnám, amelyik azt odaokádta...Szóval pro és kontra végére hagytam, hogy nagyvállalati környezetben a METRO felület nem lesz életképes, hiszen sok helyen még a kimenő net is tiltva van...
Saját véleményem. Egyébként nekem tetszik a Win8 és fogom is használni, ha lesz Chess Titans
Abba a szem szúrásban Win7 töröl.
-
NGA
addikt
"3. Eddig nagyon szuper dolognak éreztem win7 esetén a jobb alsó sarok click és asztalt látom, de ez a jobbra húzom beúszó menü stb. hát...."
Hazaértem, és megnéztem.
Windows 8 esetén is pontosan ugyanugy kell eljárni a jobb alsó sarokba lehúzom a kurzort, és klikk, erre megjelenik az asztal.
Zenék hozzáadása: (pont ugyanúgy, mint a Windows 7-nél):
Windows Media Player
Organize
Manage Libraries
MusicAzthiszem, lassan azt kell hinnem, hogy aki nem tudja kezelni a Winodws 8-at, az a 7-et sem tudja kezelni igazán
-
NGA
addikt
válasz
FireFox1996 #314 üzenetére
Win+I
vagy bemész az energiagazdálkodásba, és a kikapcsológombra beállítod azt, hogy shutdown.
Aztán már csak megnyomod a kikapcsológombot a gépeden, ahányszor ki akarod kapcsolni.
-
FireFox1996
őstag
-
fordfairlane
veterán
Utálom a csempéket! Bukni fog, mert buknia kell!
-
quex
tag
Szerintem nem túl jelentős dolog egy operációs rendszer felülete. A felület lényege, hogy különösebb nehézség nélkül el lehessen indítani alóla a felhasználói programokat. Szerintem senki sem kételkedik abban, hogy az M$ ezt megoldja. Nyilván meg kell szokni a kezelését, de többnyire az ember a futó programokat bámulja, nem az operációs rendszert. Szóval eléggé érdektelen dolog. Az elején szívunk vele, amíg meg nem szokjuk, ki-ki az intelligenciájának megfelelően rövidebb-hosszabb ideig, de nagy gáz nem lesz vele.
Azt mondják stabil, gyors, kevesebb memóriát fogyaszt, gyorsan boot-ol, jobb lesz, mint a Windows 7. Az ellenkezőjét, mint kritikát, nem szokták írni, így inkább elhiszem. Az árára viszont kíváncsi lennék. Ha ez is olyan drága lesz, mint a többi, akkor maradok a linux-nál. -
Воланд
titán
probaltad volna ki a dp-t, ott meg szornyubb volt a start kepernyo kezelese, ahhoz kepest a cp kesz feludules. biztos, hogy fognak rajta meg finomitani, van ra idejuk, de klasszikus start menu nem lesz, nem az a cel, hogy azt megtartsak.
egyebkent megszokas kerdese az egesz, onnantol, hogy kicsit berogzodnek az uj egermozdulatok plusz a billentyukombinaciok mar nem is olyan bonyolult a kezelese.
-
Taragas
aktív tag
Gondoltam teszek egy próbát ezzel a windowsal. hogy ne tudják rám fogni hogy meg sem próbáltam. Nyúzom már egy pár órája... Hát nagyon szokni kell, és remélem sokat fognak még ezen optimalizálni asztalra is. Én a metro rész nem nagyon tom megszokni egyenlőre, szenvedek vele rendesen(az oldara húzom az egeret és előtűnik a menü az gyorsan ment, de ez a metro), tehát remélem javulni fog. Viszont tényleg gyors, ez egy becsülendő dolog, de amit nyertem gyorsaságban elvesztem szöszmötölésben, legalábbis amíg meg nem szokom. Érdeke mód a xpről win7-re nagyon könnyű volt átszokni, de ez most nagyon nagy volumenű változtatás. Egyszerűen ordít a metróról, hogy egérrel nem lehet rendesen kezelni, bonyodalmas hosszadalmas, tehát csak érintéses kezelésre jó(ergo tablet feljlesztés). Maga az asztal hála isten a régi, legalább ezen nem variáltak...
Továbbra is azt mondom, hogy vagy lesz egy külön desktop versio, vagy nagyon gyorsan kitalálnak valamit, hogy sokkal kezelhetőbb legyen a metro asztalin is! -
ripla
addikt
viszont az lenne még a kérdésem, hogyha egy win7-re telepítem fel, és mondjuk X idő után le akarom szedni, akkor a régi win7-es rendszert meghagyja, vagy telepítéskor visszavonhatatlanul felülír mindent?
-
megalover
tag
válasz
janihunk #301 üzenetére
Látom kitartóan küzdesz vele, ennek ellenére még nem jöttél rá.
Akkor próbáld a következőt:
Elindítod a catalyst telepítőjét (vagy a program uninstal-t) és ott a Remove v. vmi hasonlót választod, ezután automatikus helyett a EGYÉNI-re mész, és ott be tudod majd állítani az eltávolításra szánt összetevőidet... Well?
-
NGA
addikt
""Én fogyatékos vagyok." - Sajnálom nem tudtam, ez a windóz a legjobb választás lesz neked!"
Ezt arra értettem, hogy nekem bejön ez a Metro-s startlap felület, és a Windows Phone felülete is, ezért a minősítésed alapján én fogyatékos vagyok.
1. pontra:
2. pontra: Nekem tökéletesen sikerült zenét, képet, videot is hozzáadni. Igaz fél éve használom a wp7-et, és a Zune-t, ott pont ugyanez az elv, csak azokat látja, amiket megadok neki.
-
Sofya
csendes tag
Metro felület ide, vagy oda, megszokok én bármit, ha akadás nélkül elmegy gyenge gépen, ráadásul ott van hardvefelismerésben, és szerintem vagyunk így egypáran latoppal. Ki tudja, talán ő lehet a régi, jól megszokott XP-m utódja? Mindenesetre fogok adni egy esélyt neki, majd, ha kijön az RC...
-
PetX
aktív tag
1. Ha így volt akkor tényleg nem vettem észre.
2. Én próbáltam, de nem engedte hozzáadni a könyvtárat, pont ez volt a problémám, hiszen a stream-eket is egy idő után egy playlist-be gyűjtöm össze.
3. Win+D így van működik és megkapod az asztalt, de a jobb oldalt található beúszó menü az idegesítő, hogy ott kell tartanod az egeret míg megjelenik, vezérlőpultban nem néztem lehet-e állítani, ez igaz."Én fogyatékos vagyok." - Sajnálom nem tudtam, ez a windóz a legjobb választás lesz neked!
-
janihunk
senior tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy ezt a WDDM v1.20-at hogyan tudom törölni a catalyst ból? Mert nem tudom se a felbontásom meg se az élsimítást meg semmit állítani. Próbáltam már újratenni a a drivert de megmaradt. Ha jól tudom ez win8 update és valahogy feltelepült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagy a hangzavar a Microsoft új operációs rendszere körül. Tablet, vagy PC platform lesz ez? Kell-e egyáltalán ilyen hamar a Win 8? És jó-e ez a furcsa csempés felület?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest