- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
Az én véleményem az, hogy ez asztali gépre és laptopra nagy bukás lesz.
Kirpóbáltam a CP-t, kerek 10 napig bírtam is ezzel a metrós izével, ami minden csak nem az amit én egy oprendszerben látni akarok az asztali gépemen.
Szinte nem is találtam olyan metro app-ot ami tetseztt, ez mind az egy bites userekhez van szabva, közelébe sem érnek a megszokott programoknak.A start menü eltüntetése is zavar, én használtam, és mindig kerestem a 8-ban is, akaratlanul is mindig kattintottam volna rá...
Na meg ez a húzzuk a sarkokba az egeret... tableten lehet hogy jó a sarkokban matatni mindig, de egérrel 2 perc után már untam.
Ráadásul az egész átláthatatlan, összecsapott, a metro felület és az asztal olyan mint ha 2 külön rendszer lenne...
10 nap alatt sem tudtam megszokni az egészet, egyáltalán nem komfortos a használata, iszonyat. Tettem is vissza a 7-est.Ha nem fog a véglegesben gyökeresen változni, akkor Én nem kérek belőle, még az olyan pozitívumok ellenére sem, mint a kevesebb RAM használat és a 7-nél gyorsabb működés. (Legalábbis a CP még gyorsabb...)
Jó lesz a tabletes Pistikéknek, de Isten őrizz hogy én ezt az asztali gépemre még egyszer feltegyem így.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagy a hangzavar a Microsoft új operációs rendszere körül. Tablet, vagy PC platform lesz ez? Kell-e egyáltalán ilyen hamar a Win 8? És jó-e ez a furcsa csempés felület?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest