- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Tudom hogy offtopic, felőlem lehet törölni is, nekem mindegy, de szeretném kérni a mélyen tisztelt szerkesztőséget, hogy néhány hétre hanyagolják az aktuálpolitikai témájú, vagy többségében aktuálpolitikai témájú hírek közlését (hint: ha az amerikai elnök neve és/vagy a bevándorlás mint téma szerepel benne, az jelenleg vastagon aktuálpolitika, hiába van áttételes tech vetülete), mivel csak egymás provokálása, heccelése folyik alatta kommentekben.
Ugyanígy nem megoldás a kommentelési lehetőség lezárása az adott hírnél: aki felhúzta magát a híren, az a fórum más részein fogja levezetni a dühét offtopic formájában, aminek meg a ténylegesen szakmai topicok látogatói (közöttük én is), isszák meg a levét.
Az illetékesek nem tanultak a különböző Ákos hírtopicok keltette shitstorm-ból??? -
Troy.
addikt
Érezhetően gyorsabb lett az oldal. Nagyon várom, hogy a fórum is használható legyen (normálisan) mobilon.
-
törölt tag
Most néztem, végre működik a fórumtémák első hsz szerinti rendezése!
Hírtopicok követésénél ez nagyon jó nekem, úgyhogymindenkinek aki elintézte!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Futás, futópályák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sweet.tv - internetes TV
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Stellar Blade
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest