Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Hát pedig bizony de! Semmi sincs ingyen. A föld is a pénztől forog.
Én pont nem vetek rá ügyet sem. Csak az szokott kicsit zavaró lenni, mikor valaki rákérdez, miért nem válaszolok vagy jelölöm vissza Fácsén (az új trendY dumával élve). Tisztára mint a South Park erről szóló részében. -
JetiRulez
őstag
Bármilyen nehéz is lesz feltámasztani azt az oldalt, kíváncsian várom, tehát sok szerencsét hozzá!
Azt tudom, hogy én mennyire nem konyítok a weblapokhoz. Még Wordben is csak egy kissé szétcsúszott példányt sikerült összehoznom.
Talán kicsit maradi is vagyok, de Facebook, Twitter, stb. nem nagyon érdekel (max a fikablogok cikkei miatt nézek fel párszor). Meg természetesen távoli ismerősökkel szoktam üzenetet váltani, ha éppen akad valami mesélni való.
Egyébként meg még életemben nem hallottam a Facebookot Fácsénak nevezni, ez a szleng is megint 1-2 napja lett kitalálva?
Ja így a bejegyzés végére érve veszem észre a "lájk" gombot. Múltkor, mikor megláttam, azt hittem csak valami kép, valami reklám.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest