Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

Egyszer regeltem a Facebook-ra, egy BC2 multis account-ért. Azóta azt sem tudom mi a felhasználónevem, és a jelszavam. Ennek már több hónapja. Majd megnézem az e-mail-jeim között, biztos volt visszaigazoló üzenet.
    Nekem abszolút nincs ilyen sz@rokra szükségem hál istennek. Ezek az oldalak csak a bohóckodásra jók, amúgy persze semmi értelme. Mivel eddig is megvoltunk nélkülük. Ellenben a PH!-val.
    Innen tudok meg minden infót a számtech-ről, a mobilokról, a multimédiás eszközökről, a különböző felhasználók egyéni írásaiból pedig lehet okulni, tesztjeikből pedig tanulságot venni.
    Társasági élethez meg ott van a szemem, az orrom, a fülem, és a testem. Ezeket használom egy baráti összejövetelhez, bogrács partihoz, szalonnasütögetéshez, vagy éppen közös kerti melóhoz.
    Ez persze csak én vagyok, nem vagyunk egyformák, de ez így helyes.

A következő generációnak készülnek majd az internetes felületek, ahol már most is lehet like-kolgatni, meg ilyen tükrös fotókat felrakni (ahol a tükörből fotózzuk le magunkat a full trendi mobilunkkal), persze napszemüveg az kell, és mindenkinek pávául kell majd kinéznie. :DDD

Aktív témák