Hirdetés
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Egyszer regeltem a Facebook-ra, egy BC2 multis account-ért. Azóta azt sem tudom mi a felhasználónevem, és a jelszavam. Ennek már több hónapja. Majd megnézem az e-mail-jeim között, biztos volt visszaigazoló üzenet.
Nekem abszolút nincs ilyen sz@rokra szükségem hál istennek. Ezek az oldalak csak a bohóckodásra jók, amúgy persze semmi értelme. Mivel eddig is megvoltunk nélkülük. Ellenben a PH!-val.
Innen tudok meg minden infót a számtech-ről, a mobilokról, a multimédiás eszközökről, a különböző felhasználók egyéni írásaiból pedig lehet okulni, tesztjeikből pedig tanulságot venni.
Társasági élethez meg ott van a szemem, az orrom, a fülem, és a testem. Ezeket használom egy baráti összejövetelhez, bogrács partihoz, szalonnasütögetéshez, vagy éppen közös kerti melóhoz.
Ez persze csak én vagyok, nem vagyunk egyformák, de ez így helyes.A következő generációnak készülnek majd az internetes felületek, ahol már most is lehet like-kolgatni, meg ilyen tükrös fotókat felrakni (ahol a tükörből fotózzuk le magunkat a full trendi mobilunkkal), persze napszemüveg az kell, és mindenkinek pávául kell majd kinéznie.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tomato firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- PS Plus előfizetések
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest