- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HP notebook topic
Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
Őszinte leszek srácok! Ez nem illik a képbe... Ez egy kalap sz@r!
Élvezhetetlen használhatatlan és társai... És itt nem ízlésekről van szó! Ennél még egy Expressz is átláthatóbb... Egy pozitívum az ár szerinti keresés már ha akar keresni... És betölti az alkategóriákat ami nálam 5 ből 1 arány! Továbbá ez a hirdetés lista teljesen ésszerűtlen és áttekinthetetlen! Biztos megszokás kérdése de én az ilyen oldalakat... És elég ciki hogy ennél még egy Vatera is jobb...
50x több kattintás saját hirdetésemet nem tudom csak adminisztrációból szerkeszteni... Rengeteg dolgot jobbnak látok a régi oldalbanPersze a vélemény Szubjektív !!
Ezért felesleges volt ennyit várni! Inkább a régit tartottam volna meg extrákkal!
Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged