- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Megrendeltem a sima Shinobi-t, remélem beváltja a reményeimet! Képeken és videón nagyon jól néz ki, hozza az általam várt dolgokat (alsó táp, fekete belső, tápkábel elvezetési lehetőségek, átgondolt ventihelyek és jó ár).
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
svedmalac
tag
válasz Motion_Blur #46 üzenetére
Én nem a ventit hiányolom, hanem inkább a csavarmentes szerelést
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon korrekt, bár azt nem igazán értem hogy az alapmodellből miért hagyták ki a front ventit. 1db 12-es venti kevés egy zárt házban.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
aAron_
őstag
Hát azért szerintem 15ezerért mégsem olyan olcsó, a window petig 18 körül van.
What is your ikigai?
-
svedmalac
tag
Ha valakit megáld a teremtő egy ilyennel, azonnal szóljon
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
zH.
senior tag
Ennyiért nagyon jó. Fekete belső, alsótáp, kábelcsatorna, csöveknek kivezetés, letisztult külső.
just be
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz svedmalac #40 üzenetére
Akkor jó, megnyugtattál (még sohasem használtam beszívó ventilátort). Én is, bár én csak nyáron tudom majd megvenni.
(#39) Thome: Hát dehogyis nem, hogy is gondolhattam mást.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
svedmalac
tag
válasz ///Krisz\\\ #37 üzenetére
Szerintem bőven elég az a rácsos két csík elöl. Ha megnézed, sok háznak csak a sarkoknál, oldalt van kopoltyú és az is bőven elég. Amiknek nyitható ajtó van elöl, azoknál is javarészt oldalsó kis nyílásokon jut csak be a levegő.
Én napról-napra úgy érzem, hogy ez a házikó nekem kellHP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
Thome
veterán
Mert most miért? Nem úgy van, hogy az a gémer, ami ledes?
-
Thome
veterán
Viccelek na, azért is tettem offba...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz svedmalac #35 üzenetére
És azon elég levegőt tud beszívni? Nincs az alján (ott az eleje fele az előlap és a fém találkozásánál) is egy lyuk?
(#36) Thome: Hát én ezzel nem értek egyet, hogy az a gamer ami tele van leddel. Egyébként tényleg nem egy kimondott gamer ház, de attól még van benne egy pár dolog ami csak a jóval drágább "gamer" házak sajátja: alsó táp, procihűtő felszereléséhez nyílás, ki van vágva lyuk a kábeleknek, csomó venti hely, venti nyílásoknál por szűrő.
(#38) Thome: Ja értem. Azt hittem, hogy komolyan gondolod (nem volt smile ). Bár furcsa volt, hogy egy addikt ilyet ír, hogy az a gamer amibe sok a led.
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Thome
veterán
Ez mitől gémer? Hol gémer ez? Ez már a pofátlanság teteje! Ez sehol nem gémer! Akkor lenne gémer, ha tele lenne világító ledekkel. De így?
-
svedmalac
tag
válasz ///Krisz\\\ #34 üzenetére
Elölnézetben ha nézed, a két szélén fut felfelé az éllel párhuzamosan
-
///Krisz\\\
senior tag
Nekem nagyon is megtetszettek ezek a házikók és gondolkozom is egy ilyen vételén. Csak egy valami nem tiszta nekem, az előlapi venti honnan szívja a levegőt (lehet, hogy én vagyok a vak, de én nem látok ott rácsot)?
[ Szerkesztve ]
-
svedmalac
tag
Egy pár oldalas teszt ínyenceknek:
Szerintem jó anyagú, Ausztriában már van 50euróért előrendelés a sima verzióra. A honlapon is találtok infókat már.
Szerintem halk lehet, hisz az első venti "zárt" helyen van ajtó nélkül, valamint nem tiszta lyuk az oldala. Ha lesz manim, szerzek egyet, hacsak addig nem übereli valaki
Eddig a CM 690 II Advanced-et szemeltem ki, de azért ez szerintem visszafogottabb is, meg egy 10-essel olcsóbb is.HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
Prison85
senior tag
Nálam a Pro Economy-t váltaná. A BitFenix háznak is letisztult formája van, de mégis egy kicsit vagányabb. Persze csak akkor lehet befutó, ha belefér egy méretes hűtő
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
ABee
tag
E-sata sajnos tényleg nincs rajta, de azt ki lehet vezetni hátul ugyanúgy mint az usb3mat.
Van rajta viszont karcállós bevonat és tisztítható porszűrő elöl alul és azt hiszem felül is. Ha belefér egy cm 212+ meg egy 6950 vidkari akkor azt hiszem mégis ez lesz a survivor helyett. -
Prison85
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik! Végre egy egyszerű ház elérhető áron. Ha itthon 15k körül meg lehet kapni, akkor szerintem nevezek is egyre. Semmi giccs, semmi extra, alsótáp, kábelcsatorna, fekete belső. Tulajdonképpen meg van benne minden, nem maradnak el a konkurenciától és végre az árakkal sincsenek elszállva. Új tervező lehet a cégnél, mert a piacon lévő kuckóikat elnézve teljesen más irányba kutakodtak eddig. Amikor megláttam a Colossus-t, akkor még a vérnyomásom is leesett (szerintem ez az igazi úszómesteres számítógépház, felárért talán BAYWATCH logót is gravíroznak bele, de el tudnám képzelni a David Hasselhoff Limited Edition-t is)
Shinobi kedvcsináló a YouTube-on
Csak én nem látok rajta eSATA csatolót?
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
imibogyo
veterán
Nekem is tetszenek, szolíd de azért épp eléggé izgalmas kinézetük van.
Elfogadnék egyet.
-
oneiros
tag
Az kimaradt a hírből, hogy ez is soft touch borítással lesz kapható, mint a Survivor.
Egyébként a Bitfenix-et a CM Storm és volt Abit-os dolgozók alapították, szóval a minőségre nem lesz panasz.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
ABee
tag
Az ablakosban van... Amúgy a 13-14 papír nem rossz az bézik verzióért ha jó anyagból van. A hűtés jónak tünik, elöl hátul venti, felül ki van rácsozva és az alap verziónál legalább az oldalát sem lyukacsolták szét. Kábelelvezetés megintcsak kipipálva. Ráadásul nem úgy néz ki mint valami karácsonyfa az űrből, de nem is csak egy sima kocka. Ha belegondolok hogy 13k-ért alufóliából hajtogatott sharkoon rebel 9 economyt kapsz... akkor nagyon is jól hangzik ez. Kár hogy már beleszerttem a survivorba.
[ Szerkesztve ]
-
jocek91
aktív tag
Szerintem itt a pénztárca barátot a többi Bitfenix-es kuckóhoz képest értik [Bitfenix - Colossus]
-
DeFranco
nagyúr
Kinézetre nagyon tetszik, ha itthon is 50EUR környékén lehetne kapni, akkor fehérben kellene egy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nincs benne semmi extra, ami indokolná az árát.
-
proci985
MODERÁTOR
dual 120as intake, dual 140es out + 120as hátul.
kérdés már csak az, hogy mennyire lesznek vékonyak. illetve élőben is ennyire jól fognak e kinézni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
veterán
Letisztul forma semmi felesleges csicsa és remek az ára.Végre
duree54
-
Fore
tag
Korrekt ár és szép praktikus ház!
-
félisten
Végre egy értelmes gyártó aki nem teszi tönkre gyárilag az oldallapot ventihelyekkel.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Szlopa
tag
Nagyon beadta az ablak nélküli
Sajnos a gyártó oldalán sincs infó arról, hogy milyen vastag lemezből készült...
Valamint számomra a merevlemez rögzítés is kérdéses, a rezonálás nagyon idegesítő tud lenni. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Végre egy ház, ahol nincsnek világító csodák benne, és nincs idétlenül túlbarmítva.
Egyszerű, mégis szolidan dizájnos. Nagyon tetszik!A játékos fogalmazást sokszor nem értem minek. Aki nem játszik vele az nem is veheti meg?
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Móci
addikt
Nekem tetszenek, ennyiért meg lehet, hogy tényleg nagyon jó vétel egy ilyen ház!
Bár én sem ismerem a gyártót, s lehet, hogy az anyaghasználat egy kalap sz*r. De csak nem."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
sp@rtan
senior tag
Szépek!
-
őstag
hát végre egy barátságos viskó
semmi csicsa, semmi led, egyszerű forma, alaplaptárca, alsó táp... -
addikt
Na, ilyet még micro atx-ben!
Ritka normálisan kinéző darabok.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
shteer
titán
miért pont a játékosokat?
lehet játszani az usb kimenetekkel
szerintem jónak tűnik..
-
Milka 78
nagyúr
Ennyiért nem is rossz,belülről is egész használhatónak tűnik.
-
DeltaPower
addikt
úgy érzem megvan a CM elitem utódja
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mghltm
addikt
bar a markat nem ismerem, de a kulso es a belso alapjan kellemes ar az 50/60 euro
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jogász topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Arctic Freezer AMD proci hütő
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!