- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Megrendeltem a sima Shinobi-t, remélem beváltja a reményeimet! Képeken és videón nagyon jól néz ki, hozza az általam várt dolgokat (alsó táp, fekete belső, tápkábel elvezetési lehetőségek, átgondolt ventihelyek és jó ár).
-
svedmalac
tag
válasz
Motion_Blur #46 üzenetére
Én nem a ventit hiányolom, hanem inkább a csavarmentes szerelést
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon korrekt, bár azt nem igazán értem hogy az alapmodellből miért hagyták ki a front ventit. 1db 12-es venti kevés egy zárt házban.
-
aAron_
őstag
Hát azért szerintem 15ezerért mégsem olyan olcsó, a window petig 18 körül van.
-
svedmalac
tag
Ha valakit megáld a teremtő egy ilyennel, azonnal szóljon
-
zH.
senior tag
Ennyiért nagyon jó. Fekete belső, alsótáp, kábelcsatorna, csöveknek kivezetés, letisztult külső.
-
svedmalac
tag
válasz
///Krisz\\\ #37 üzenetére
Szerintem bőven elég az a rácsos két csík elöl. Ha megnézed, sok háznak csak a sarkoknál, oldalt van kopoltyú és az is bőven elég. Amiknek nyitható ajtó van elöl, azoknál is javarészt oldalsó kis nyílásokon jut csak be a levegő.
Én napról-napra úgy érzem, hogy ez a házikó nekem kell -
Thome
veterán
válasz
Mert most miért? Nem úgy van, hogy az a gémer, ami ledes?
-
Thome
veterán
válasz
Viccelek na, azért is tettem offba...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
svedmalac #35 üzenetére
És azon elég levegőt tud beszívni? Nincs az alján (ott az eleje fele az előlap és a fém találkozásánál) is egy lyuk?
(#36) Thome: Hát én ezzel nem értek egyet, hogy az a gamer ami tele van leddel. Egyébként tényleg nem egy kimondott gamer ház, de attól még van benne egy pár dolog ami csak a jóval drágább "gamer" házak sajátja: alsó táp, procihűtő felszereléséhez nyílás, ki van vágva lyuk a kábeleknek, csomó venti hely, venti nyílásoknál por szűrő.
(#38) Thome: Ja értem. Azt hittem, hogy komolyan gondolod (nem volt smile
). Bár furcsa volt, hogy egy addikt ilyet ír, hogy az a gamer amibe sok a led.
-
Thome
veterán
Ez mitől gémer? Hol gémer ez? Ez már a pofátlanság teteje! Ez sehol nem gémer! Akkor lenne gémer, ha tele lenne világító ledekkel. De így?
-
svedmalac
tag
válasz
///Krisz\\\ #34 üzenetére
Elölnézetben ha nézed, a két szélén fut felfelé az éllel párhuzamosan
-
///Krisz\\\
senior tag
Nekem nagyon is megtetszettek ezek a házikók és gondolkozom is egy ilyen vételén. Csak egy valami nem tiszta nekem, az előlapi venti honnan szívja a levegőt (lehet, hogy én vagyok a vak, de én nem látok ott rácsot)?
-
svedmalac
tag
Egy pár oldalas teszt ínyenceknek:
Szerintem jó anyagú, Ausztriában már van 50euróért előrendelés a sima verzióra. A honlapon is találtok infókat már.
Szerintem halk lehet, hisz az első venti "zárt" helyen van ajtó nélkül, valamint nem tiszta lyuk az oldala. Ha lesz manim, szerzek egyet, hacsak addig nem übereli valaki
Eddig a CM 690 II Advanced-et szemeltem ki, de azért ez szerintem visszafogottabb is, meg egy 10-essel olcsóbb is. -
Prison85
senior tag
Nálam a Pro Economy-t váltaná. A BitFenix háznak is letisztult formája van, de mégis egy kicsit vagányabb. Persze csak akkor lehet befutó, ha belefér egy méretes hűtő
-
ABee
tag
E-sata sajnos tényleg nincs rajta, de azt ki lehet vezetni hátul ugyanúgy mint az usb3mat.
Van rajta viszont karcállós bevonat és tisztítható porszűrő elöl alul és azt hiszem felül is. Ha belefér egy cm 212+ meg egy 6950 vidkari akkor azt hiszem mégis ez lesz a survivor helyett. -
Prison85
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik! Végre egy egyszerű ház elérhető áron. Ha itthon 15k körül meg lehet kapni, akkor szerintem nevezek is egyre. Semmi giccs, semmi extra, alsótáp, kábelcsatorna, fekete belső. Tulajdonképpen meg van benne minden, nem maradnak el a konkurenciától és végre az árakkal sincsenek elszállva. Új tervező lehet a cégnél, mert a piacon lévő kuckóikat elnézve teljesen más irányba kutakodtak eddig. Amikor megláttam a Colossus-t, akkor még a vérnyomásom is leesett (szerintem ez az igazi úszómesteres számítógépház, felárért talán BAYWATCH logót is gravíroznak bele, de el tudnám képzelni a David Hasselhoff Limited Edition-t is)
Shinobi kedvcsináló a YouTube-on
Csak én nem látok rajta eSATA csatolót?
-
imibogyo
veterán
Nekem is tetszenek, szolíd de azért épp eléggé izgalmas kinézetük van.
Elfogadnék egyet.
-
oneiros
tag
Az kimaradt a hírből, hogy ez is soft touch borítással lesz kapható, mint a Survivor.
Egyébként a Bitfenix-et a CM Storm és volt Abit-os dolgozók alapították, szóval a minőségre nem lesz panasz. -
ABee
tag
Az ablakosban van... Amúgy a 13-14 papír nem rossz az bézik verzióért ha jó anyagból van. A hűtés jónak tünik, elöl hátul venti, felül ki van rácsozva és az alap verziónál legalább az oldalát sem lyukacsolták szét. Kábelelvezetés megintcsak kipipálva. Ráadásul nem úgy néz ki mint valami karácsonyfa az űrből, de nem is csak egy sima kocka. Ha belegondolok hogy 13k-ért alufóliából hajtogatott sharkoon rebel 9 economyt kapsz... akkor nagyon is jól hangzik ez. Kár hogy már beleszerttem a survivorba.
-
jocek91
aktív tag
Szerintem itt a pénztárca barátot a többi Bitfenix-es kuckóhoz képest értik
[Bitfenix - Colossus]
-
DeFranco
nagyúr
Kinézetre nagyon tetszik, ha itthon is 50EUR környékén lehetne kapni, akkor fehérben kellene egy.
-
törölt tag
nincs benne semmi extra, ami indokolná az árát.
-
proci985
MODERÁTOR
dual 120as intake, dual 140es out + 120as hátul.
kérdés már csak az, hogy mennyire lesznek vékonyak. illetve élőben is ennyire jól fognak e kinézni.
-
Letisztul forma semmi felesleges csicsa és remek az ára.Végre
-
Fore
tag
Korrekt ár és szép praktikus ház!
-
Végre egy értelmes gyártó aki nem teszi tönkre gyárilag az oldallapot ventihelyekkel.
-
Szlopa
tag
Nagyon beadta az ablak nélküli
Sajnos a gyártó oldalán sincs infó arról, hogy milyen vastag lemezből készült...
Valamint számomra a merevlemez rögzítés is kérdéses, a rezonálás nagyon idegesítő tud lenni. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Végre egy ház, ahol nincsnek világító csodák benne, és nincs idétlenül túlbarmítva.
Egyszerű, mégis szolidan dizájnos. Nagyon tetszik!A játékos fogalmazást sokszor nem értem minek. Aki nem játszik vele az nem is veheti meg?
-
Móci
addikt
Nekem tetszenek, ennyiért meg lehet, hogy tényleg nagyon jó vétel egy ilyen ház!
Bár én sem ismerem a gyártót, s lehet, hogy az anyaghasználat egy kalap sz*r. De csak nem. -
sp@rtan
senior tag
Szépek!
-
hát végre egy barátságos viskó
semmi csicsa, semmi led, egyszerű forma, alaplaptárca, alsó táp... -
Na, ilyet még micro atx-ben!
Ritka normálisan kinéző darabok. -
shteer
titán
miért pont a játékosokat?
lehet játszani az usb kimenetekkel
-
Milka 78
nagyúr
Ennyiért nem is rossz,belülről is egész használhatónak tűnik.
-
DeltaPower
addikt
úgy érzem megvan a CM elitem utódja
-
mghltm
addikt
bar a markat nem ismerem, de a kulso es a belso alapjan kellemes ar az 50/60 euro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Shinobi néven megjelenő újdonság két verzióban lesz kapható.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest