Hirdetés

Pénztárcabarát BitFenix ház játékosoknak

A BitFenix bemutatta a Shinobi névre keresztelt számítógépházat, mely elsősorban a játékosokat célozza meg, és két változatban lesz kapható. A teljesen feketére festett termék ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, illetve nyolc 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok közül egy darab az 5,25 hüvelykes rekeszek valamelyikéből alakítható át a mellékelt eszköz segítségével, ami egyébként egy 2,5”-os meghajtót is képes fogadni.


BitFenix Shinobi alap és Window verzió [+]

A 460 mm magas, 205 mm széles és 490 mm mély házban a meleg levegőt az alap Shinobi esetében a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, ám csak a Window verziónál található az előlap mögött egy 12 cm-es légkavaró, ami hűvös légáramlatokat biztosít. Ezt igény esetén még egy előlapi szélgéppel lehet megfejelni, és természetesen az alapmodellben is kialakítható ez a konfiguráció. Ezenkívül opcionálisan beszerelhető a házak fedőlapja alá két darab 14 cm-es ventilátor, amit a belülre helyezhető 12 cm-es egység egészíthet ki. További extra az ablakos oldallappal rendelkező Window változat esetében az oldalsó 12 cm-es légkavaró alkalmazásának lehetősége.

Az I/O panel a házak tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, és a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, valamint a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

A BitFenix Shinobi forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik. Az alapmodell ára 50 euró lesz, míg a Window jelzésű verzióért 60 eurót kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés