- Milyen processzort vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jani32
tag
Még vásárlás előtt agyaltam azon, hogy vegyek-e porszűrőket oda felülre, (pár száz forintért meg is rendeltem) de aztán meggyőztem magam, hogy remélhetőleg olyan kicsik a lyukak azon a rácson, hogy nem megy be rajta a por... úgyhogy nem vettem mégsem.
De ezek szerint tévedtem...
És a ventiknél lévő porszűrők teszik a dolgukat? Mintha kicsit nagy lyukak lennének azon is...
Egyébként ott felül hogy megy be a por? A procihűtő és a hátsó venti keltette szívóerő miatt ott befelé áramlik a levegő?
-
Felliic
tag
NA!!!
Ez a ház élőben is nagyon szép. Az anyag amivel az elejét és a tetejét burkolták nagyon tetszik.
A ház többi részén a fekete festék elég erősnek tűnik, nem hiszem, hogy könnyen megkarcolódik.
Összeraktam a gépet, rengeteg hely van a lap mögött a kábelek elrendezéséhez.
Bár az ablak nélküli verzió nem "toolfree", azért minden csavar a kézzel tekerhető fajta.
160 mm-es 212+ simán befért.
(Tudom, hogy a specifikáció szerint a 212+ nem 160mm magas, viszont a tetejéből kiálló hőcsövek változó nagyságúak. Az én mérésem lett 160mm.)
Ha esetleg valakinek kérdése van írjon, lehetőleg itt.[ Szerkesztve ]
-
svedmalac
tag
Hogy mit fogok árulni, még nem tudom
Ha jókat írtok, akkor tényleg veszek Shinobit, nagyon tetszik. De a másik jelöltem bizony a Nexus 5, ami szintén jó lenne.
Kár, hogy nincs 1millás fizetésem, meg mondjuk 5 gyerekem. Így vehetnék 5 fajta házat 5 fajta konfiggal és jól kiélhetném magam szerelgetésben, tuningban, stb... Én lehetnék a családi rendszergazda
De egyenlőre csak a pénztárcám rendszerének vagyok a gazdája, na azon is van mit hangolni...
A tuningjáról már nem is beszélve, mert az a 16% az nem nagy tuning[ Szerkesztve ]
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
Televan74
nagyúr
Egy tömör és egyszerű válasz. Igen.
Külföldről rendelik szerintem(a Lian-Li ház dobozán a Caseking matrica található), és mivel viszonylag olcsó és jókat írnak róla a hardver portálok, ezért szerintem nehéz hozzájutni.Meg ne felejtsük el hogy a termék márciusban jelent meg.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!