Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Cobra652 #104 üzenetére
Elégtelen információ: Pipa
Hazugság: pipa Nézd már meg újra a sebességteszteket... (a tesztek jó része amúgy is szintetikus teszt. Ki tudja, hogy milyen elven mér a PC Mark és mennyire ad objektív képet... Adobe telepítésnél látszódik, hogy mire képes tényleg...Ezen felül pedig gyorsabban indítja a gyakran használt programokat, de erősen felhasznlástól függ mennyire fogod érezni. Az SSD meg minden telepített programot gyorsan fog indítani. 12-15kK-s SSD-vel, meg hogy versenyezzen az optane?)
Kihagytad az HDD+SSD kombót és az SSHD-t is kihagytad, amit sajnos a teszt is kihagyott.
Utánanézel az áraknak, vagy én illesszek be forrást?
Akinek a tempó fontos, mert termel a PC-vel és kell a gyors tárhely, úgy is megveszi a 100k-s SSD-t, nem fog szívni köztes megoldással, csak hogy spóroljon 20k-50k-100k-t. ilyen esetben a munka eszközön nem jellemző, hogy spórolnak. Legalább is én nem ismerek olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest