Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ribizly
veterán
válasz
#25237004 #76 üzenetére
Meg akkor sincs semmi, ha végül nem jelenik meg.
Én annak sokkal jobban örülnék, ha a PS5 kapna natív 4K@60+fps, 1440p@90+fps, 1080p@120+fps biztosított futást, egér, billentyűzet támogatást és freesync opciót. Akkor akár el is tudnám engedni a PC-t. És mindjárt nem volna érdekes, hogy mi mire jön. -
PeAdam
tag
Így, hogy továbbra sem érkezett hivatalos hír a témával kapcsolatban, szerintem hatalmas kamu ez az egész Horizon Pc-s téma. A Game Awardson szinte tutira bejelentették volna, ha februárban érkezne. Klickbait kamu hír, be lett nézve.
-
ribizly
veterán
Valóban. De amíg vannak olyan marhák, akik inkább "letöltik", semmit mondjuk Epic game store-on ingyen behúznák (mert ugye az nem Steam), vagy beugorjanak az előfizetési modellbe az első hónapra ingyen (vagy a másikba 300,-ért 3 hónapra), addig nem nagyon van értelme ezzel foglalkozni.
Sokan nem fogják fel, hogy minden lépésük támogatás, ami nem warez. Nomeg nem kell 0. nap játszani valamivel, csak mert éppen most jelent meg. Jó az 1-2 év múlva is (főleg a megjelenéskori bug-ok miatt is, lásd pl. No mans sky). -
***ANDRÁS***
aktív tag
Nagyon zsír lenne, ha megjelenne pc-re. Többször végigvittem már, eszméletlen jó, főleg legnehezebb beállításokon és ha nem rohansz előre a fő történetszállal, akkor igen hosszú játékmenet vár rád. Plussz ha későbbiekben magyarosítás is megjelene rá, akkor már vinné a primet. Ez az egyetlen negativum. Végére már kifolyt a szemem a rengeteg fordítástól. PS4-en egy fordító szerint nem lesz magyarosítás, mert nem tudják kivenni a játékból a szükséges fájlokat.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Carlos Padre #56 üzenetére
Ennek mi értelme lenne?
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre #56 üzenetére
Ez így logikus és érthető.
-
Carlos Padre
veterán
Leírom ide is, ha ki is jön a PC-s verzió az a PS Now-ba jön, mint letölthető, natívan futtatható játék, mint a ps4en. Nem fogják átadni a játékot és a bevétel nagy részét másnak, ha meg is tarthatják.
-
Egy jó játéknál ilyen eszedbe se jut. Én a darksiders trilógiát idén vittem végig és minden percét élveztem és nem éreztem abszolút kevésnek a játékmechanikát, hiába 9éves játékról beszélünk. (Persze értem mit mondasz, mert pl hiába a gta vice city volt a kedvenceem a gta sorozatból azt ma már nem tudnám élvezni, de az nem is 3éves játék).
-
törölt tag
Crackwatchon örömünnep lesz az a nap
-
Gaber.
lelkes újonc
Hát tudtommal a Sony azt mondta hogy igyekszik nyitni Pc felé is . És ez után a nyilatkozat után ez a pletyka egyáltalán nem tűnik alaptalannak.Nekem személy szerint csak PC-m van és örülnék is neki ha a PS exkluzívok olyan kb 3 év csúszással jönnének PC-re is(így mind a 2 platformnak be lenne fogva a szája).
-
Krethx
aktív tag
100% hogy nem lesz PC-re. Mondjatok 1 olyan címet ami kijött és a fejlesztő csapat a Sony tulajdona. PlayStation Now-on majd talán elérhető lesz.
-
ribizly
veterán
Maradjunk annyiban, hogy mást várunk el egy játéktól, ha grafikáról, irányításról, felbontásról, refresh rate-ről van szó. És még mindig nem tudom mi alapján írod a PC-s problémákat, mert konzolon sem volt gond nélküli (állítom most ezt itt, ahogy Te állítod az ellenkezőjét, ergo nem mondtunk semmit).
-
GodGamer5
addikt
Nagyon jó game, de nekem egyszer bőven elég volt kitolni Ps4 pro-n.
Ettől függetlenül jöjjön csak. :) -
törölt tag
Igen, erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy stagnál az ipar és nem igazán van újítás.
Valahol a mászás minden játékban tekinthető leegyszerűsítettnek a régiekhez képest, ahol időzíteni kellett, lehetett hibázni, meg kellett találni, merre mehetsz egyáltalán, nem csak nyomni egy gombot mindenféle veszély nélkül. Meg persze fel lehet fogni "kényelmi szempontnak" is. Mondjuk szerintem nem egy ilyen elemtől lesz 3 év múlva elavult egy játék.
Ráadásul ha már AC: Ha körbenézel neten félelmetesen egyöntetűen a Unity-ben tartják a parkourt/mászást a legjobbnak, nem a legújabbakat, szóval ez az "újabb jobb" sem igazán törvényszerű. -
Feverke
tag
En egyet kell hogy ertsek kicsit
Tavaj vettem PS4et kizarolag az exkluzivok miatt( Pc meg switch melle) God of war, last of us, bloodborne stb.. Ez termeszetesen egyedi dolog de mivel nincs annyi idom es sok a jatek, csak a god of wart jatszottam vegig, meg a bloodbornal jatszottam sokat. HZD a listamon volt hogy majd meg kell venni, de hat ha jon PCre ugye... iranyitas miatt azt preferalnam.
A masik hogy Spider-man helyett RDR2ovel vettem a PS4et, de ha tudom fixen hogy 1 ev mulva jon pcre akkor tuti nem azzal veszem..( vagy akar 2 ev mulva, nekem belefer, van egy valag jatek amivel jatszak addig is)Ami azert is idegesitett(szinten egyeni) mert kb 2 orat jatszottam vele es nem tudtam megszokni az iranyitast. Ja persze egerrel mar lehet mas lenne..
Persze igy is van egy csomo exkluziv ami miatt erdemesnek tartom a gepet, de ha nem lenne nem vettem volna. Ha pl azt mondana a sony hogy minden exkluziv 3-4 evig tart nem veszek ps-t. Ilyen egyszeru. -
Fitzgerald
veterán
Az exkluzivitás lehet időhöz kötött dolog is. Ezek szerint ha te 2017.-ben tudod előre, hogy ez 2020.-ban pécére is megjelenik, akkor nem vetted volna meg? Vagy nem vettél volna PS4-et?
Keresem a logikát a dologban...
A Sony-nak az ilyesmi tökre nem fog fájni, valószínűleg nem sokan fognak sírni amiatt, hogy egy akkorra már kb. 3 éves konzolos játék végül megjelenik pécére is.
Fogd fel úgy, hogy te azért vettél PS4-et, hogy hónapokkal-évekkel korábban játszhass ezekkel a címekkel. -
RDR2, Detroit Become Human, mostmeg HZD, tetszik az irány, remélem még 1-2 kiadó erre "ráreagál"
-
válasz
#25237004 #25 üzenetére
Például a mászás. Az AC: Originsben bárhova fel tudtam mászni, ehhez képest a Horizonban nagyon kötött pályán tudtunk csak mozogni. Csak az adott liánon lehetett, hiába volt ott mellette egy látszólag optimális kiszögelés, a készítők nem akarták, hogy ott menjünk. A Horizonban jobb a mászkálás, mint az AC Syndicate-ben vagy épp a Rise of the Tomb Raiderben, mert nem tolta annyira az arcunkba, hogy hol lehet felmenni, viszont az Origins rendszere után mégis fapadosnak hatott (nekem, idén!).
De ilyen dolog a vadászat is, ami az RDR2 után nagyon leegyszerűsített volt.És ahogy telik az idő, egyre több ilyen dolog lesz. Ismétlem magam, nem azt mondom, hogy a Horizon kevesebb ezáltal, vagy az előbb említett Origins jobb játék, hanem azt, hogy miután elmúlik a kezdeti "hűbazd micsoda grafika/világ/stb" érzés, ami egy open worldnél bizony arányaiban hamar el fog, akaratlanul is felötlik az emberben az, hogy "bezzeg az XYZ játékban ezt jobban megoldották".
-
törölt tag
"Ellenben 3-4 év nagyon sok a gaming világban."
Nem tudom, a látványon kívül nem sok fejlődés van (és hát ott is csökkent a tempó erősen), egyedül az indie game-eknél látok kreativitást (ott meg gyakorlatilag mindegy, mikor játszod), egy-két kivételtől eltekintve amúgy nagyon stagnál az egész ipar. Mi az egyébként, amit a Horizon jobban/újszerűbben oldott meg, mint más játékok előtte és utána meg valami még jobban csinálta? -
válasz
#25237004 #18 üzenetére
A Sony exkluzívokra annyira nem jellemzőek a bugok (kivéve a Days Gone), így felesleges amiatt várni (igen, amúgy leesett, hogy viccelni próbáltál).
Ellenben 3-4 év nagyon sok a gaming világban. Én nem rég toltam végig a Horizont, és bár tetszett, de több olyan megoldás is volt benne, amit egy később jövő rivális már sokkal jobban megoldott. Ez persze nem csökkentette a Horizon érdemeit, de messze nem aléltam el tőle annyira, mint azt tettem volna három éve.
-
törölt tag
A cikk végét ajánlanám figyelmedbe:
"A tartalomgyártó azt állítja, hogy a Horizon Zero Dawn 2020. februárjában érkezik PC-re, a portolás pedig viszonylag egyszerű, hiszen ugyanazt a Decima Engine-t használja a program mint a Death Stranding."
Emellett honnan tudod, hogy mikor kezdték el portolni? (már ha igaz egyáltalán, hogy jön PC-re)
A Rockstar PC portjainak meg a 90%-a problémás, lehet nem a legjobb példa. -
PeAdam
tag
Ez rendben is van, hogy nagyobb profitot szeretnének, csak ez a fajta politika vissza is üthet a Sonyra profit szempontjából, ha esetleg az exkluzivitás hiánya miatt kevesebben fognak a következő generációban konzolt vásárolni. Persze még ott a Spiderman, GOW, Days Gone, Uncharted egyenlőre, de ha a Horizont amit belső stúdió készített is kidobják Pc-re ezek után nem csodálkoznék ha a többi is jönne később...
-
Televan74
nagyúr
A kiadó azt is számításba veszi,hogy 1-1,5 év elteltével el tudja adni minimum 300-400 ezer PC -s játékosnak, de lehet néha többnek is.Most a digitális áruházak világában könnyedén meg is teheti, nincs extra költség.Sok játékom van meg így amiről azelőtt álmodni sem mertem volna. Jó lenne ha a Horizon Zero Dawn is megjelenne. 3 éve lesz februárban hogy megjelent a játék,aki már PS4 -en akarta az már mind megvette,ennyi exkluzivitás bőven elég volt szerintem.
-
Dvix
senior tag
-
PeAdam
tag
Nem erről van szó, hogy nehogy jó legyen másnak is. Csak, ha már pénzt ad az ember egy exkluzív szolgáltatásért, ne ez legyen már a trend, hogy a generáció vége előtt 1 évvel hozzád vágják a többi platformra hazug módon.
-
PeAdam
tag
Lehet én leszek most a szemét, önző. De őszintén szólva ennek baromira nem örülök. Kizárólag az exkluzívok miatt tartom a PS4 Slimet a PC mellett és ez már a 3., vagy 4. exkluzív ami PC-re is meg fog jelenni.... Szerintem ez nem csak engem zavar.
-
ribizly
veterán
Erre azért kicsit más szabályok vonatkoznak. Most nem azt mondom, hogy nem lesznek vele technikai problémák (lásd RDR2), de azt lehet tudni, hogy egy fantasztikus játék, ami tartalmas, élvezetes. Az előrendeléssel az ember azt mutatja, hogy megéri PC-re is fejlesztenie ezeknek a csapatoknak. Amiben ráadásul 0 rizikó van, mert a refund intézménye itt is működik.
-
Dvix
senior tag
válasz
Shadowguard #1 üzenetére
No pre-order rules, barátom.
-
Shadowguard
senior tag
Úgy legyen
Ha tényleg bejelentik első játék lesz hosszú idő után, amit elő fogok rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest