- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Eddig csak olvasgattam a PH tartalmát, fórumait.
Ehhez most hozzászólok.Nekem egyáltalán nem jön be a ketyó. Előítéleteim vannak.
- Lehet, hogy szépen szól, de vagy nem szól valami nagyot, vagy, ha mégis, akkor viszont tuti, fűt. 1000 másik cikk, topic foglalkozik a PC-k hűtésére tett erőfeszítésekkel. Szóval, ha fűt, akkor nagyon nem kéne beépíteni.
- Ha meg nem túl nagy teljesítményű, akkor felesleges költeni rá.Janos666 leírta már a lehetséges alternatívákat. Osztom a véleményét, kiegészítve azzal, hogy szerintem nincs értelme audio erősítőt beépíteni a gépbe. Amenniybe kerül, illetve várhatóan nálunk kerülni fog, annyiért lehet kapni szépen szóló külső handobozokat. Ezek közül is azokat preferálnám, amikbe bele van építve még a táp is. Így csak a 220-ba, meg a gépre kell csatlakoztatni.
Én, speciel, egy 1982-es gyártású Videoton erősítőt használok, a hozzá való 40W-os 3 utas hangfalakkal. Na, az szól
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest