- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Eddig csak olvasgattam a PH tartalmát, fórumait.
Ehhez most hozzászólok.Nekem egyáltalán nem jön be a ketyó. Előítéleteim vannak.
- Lehet, hogy szépen szól, de vagy nem szól valami nagyot, vagy, ha mégis, akkor viszont tuti, fűt. 1000 másik cikk, topic foglalkozik a PC-k hűtésére tett erőfeszítésekkel. Szóval, ha fűt, akkor nagyon nem kéne beépíteni.
- Ha meg nem túl nagy teljesítményű, akkor felesleges költeni rá.Janos666 leírta már a lehetséges alternatívákat. Osztom a véleményét, kiegészítve azzal, hogy szerintem nincs értelme audio erősítőt beépíteni a gépbe. Amenniybe kerül, illetve várhatóan nálunk kerülni fog, annyiért lehet kapni szépen szóló külső handobozokat. Ezek közül is azokat preferálnám, amikbe bele van építve még a táp is. Így csak a 220-ba, meg a gépre kell csatlakoztatni.
Én, speciel, egy 1982-es gyártású Videoton erősítőt használok, a hozzá való 40W-os 3 utas hangfalakkal. Na, az szól
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest