- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Modst3R
senior tag
válasz
GoldhandRent #64 üzenetére
Jó az hajrá, majd össze linkeljük ha szeretnéd.
-
Modst3R
senior tag
UPDATE-elve! 2016.11.16.
Figyelmeztetés az új driverrel kapcsolatban!
-
Modst3R
senior tag
válasz
nullpoint #57 üzenetére
Tudtommal, csak órajelben van difi, azaz BIOS cserével még akár Gaming Z paraméterei is kicsalhatók belőle. Bár ezt OC-val is elérhetjük (AB v Preci). Más kérdés, hogy ha én lennék a gyártó úgy válogatnám h a jobban sikerült GPU kerüljön a drágább nyákra (és annak BIOS-a alá). Személyes véleményem, ha irgalmatlan nagy difi nincs az árban érdemes az X-et venni, másért nem is a későbbi eladásnál jól fog jönni.
-
Modst3R
senior tag
válasz
msgt.fubar #54 üzenetére
Leírtam, nem a melegedés van megkérdőjelezve, hanem az olyan videók ahol már égésről meg robbanásról beszélnek, és milyen érdekes pont akkor van a kamera a kezébe...micsoda véletlen, úgyanakkor ha fórumon is aktiv lennél kedves kolléga akkor tudnád hogy innen ph-ról senki nem tapasztalt még csak hasonlót sem!
Szerk.:
Témát részemről lezártam! Észrevételek ahogy eddig is PÜ-BEN!!!!!!! -
Modst3R
senior tag
válasz
#16939776 #51 üzenetére
Ajánlásba inkább maradna FC blockkal, azért a gyári mókuskerék terhelés alatt a maga 80+ fokjával nem annyira baráti arról nem beszélve ekkor már vísít. Nyilván ezzel valaki ki tud egyezni vki nem, ez egy szubjektív dolog, a cikk pedig objektív. És nyilván nem arról van szó h azt irom bele ami nekem tetszik. Nekem ebben rengeteg kutató munkám van, több helyről, cikkből, fórumon olvasott véleményekből lett.
-
Modst3R
senior tag
UPDATE-elve! 2016. 11. 06.
-
Modst3R
senior tag
válasz
msgt.fubar #48 üzenetére
Ahogy lesz időm, bele írom. Konzultáltam kollégákkal. Azért ez az Evga hűtés dolog nagyon fel lett fújva, de igyekszem majd vhogy bele illeszteni h korrekt is legyen.
Viszont tőled is kérem hogy ezt legközelebb PÜ-ben!
-
Modst3R
senior tag
-
Modst3R
senior tag
válasz
hackeeeee #39 üzenetére
Nem annyira zavaró - de nem is ajánlott!
Továbbra is azt mondom, ha mások is jelzik, beteszem ajánlottak közé, de csak FC blockal.
Ami szerintem azért értelmetlen mert az meg van majdnem mindegyik másikra is.
Tehát még egyszer, hogy értsük, az a bekezdés nem azt listázza mik a piacon kaphatok, hanem h mik az ajánlottak, illetve előnyük, hátrányuk. És természetesen ezen információk objektívak mi több - fórumtársak tapasztalatait foglalja össze!
-
Modst3R
senior tag
36db azért nem gyenge illetve 80 fok fölött vannak. Mivel a cikkben ajánlottak vannak, nem piacon kaphatók, ha beleírnám is csak úgy h fc blockal, de annyiért már tegyünk hozzá egy kicsit és vegyünk custom nyákot és esetleg úgy vizet rá. Ez az én javaslatom, most nyilván a cikket nem magamnak írtam, hanem nektek, tehát többség dönt. Ha szeretnétek bele írom...
-
Modst3R
senior tag
válasz
hackeeeee #27 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy típuson belül ennyire eltérnének!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Modst3R
senior tag
Egy lehetséges megoldás az Evga kártyákhoz!
-
Modst3R
senior tag
válasz
GoldhandRent #15 üzenetére
Szuper, várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest