Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nem érdemes ám rajta fennakadni, tudd le annyival hogy nem vagyunk célközönség.
Az őseink pár ezer évvel korábban másztak le a fáról amint azoké akiknek az ilyesmi szól, ezt a random generátor dobja.
Van ennek jó oldala is, 10-15éve még váltanod kellett egy vadidegennel pár szót ahhoz hogy adott esetben megállapíthasd.., annyi a közös bennetek hogy mindketten ugyan azt lélegzitek.Manapság.., egyre több "kütyü" szolgálhat megkülönböztető jelzésként és ez is pont egy ilyen, rengeteg időt és energiát lehet megspórolni általuk..
-
Habugi
addikt
Igazán belerakhattak volna olyan detektort is, ami valami jópofa zizegő hangot ad ki ha Pokémon van a közelben, továbbá a hitech szívószál végéről nagyon hiányolom a pulzusmérőt, ami jelezné ha a kulacsot stikában használatba vevő barátnő izgalmi állapotba kerül.., noh és mielőtt elfelejtem, GPS.., hogy FB-re instant mehessen a "ma hol lettem szomjas" post.
Ezek nélkül sajnos nem érdekel, máskülönben már legalább kettőt rendeltem volna belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Hydra tényleg sokoldalúnak tűnik, de az jó kérdés, hogy az extra funkcióknak van-e értelme egyáltalán.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest