Partykulacs integrált hangrendszerrel, fény show-val, sörnyitóval

A Hydra tényleg sokoldalúnak tűnik, de az jó kérdés, hogy az extra funkcióknak van-e értelme egyáltalán.

Az évek során rengeteg furcsa elektronikus eszközzel találkoztunk már, és abszolút ezek közé tartozik a Hydra fantázianevű okosnak nevezett kulacs is. A furcsa mutáns aljában egy 5 wattos maximális névleges kimeneti teljesítményű, papíron 2.1 csatornás hangrendszer kapott helyet, amelyre Bluetooth kapcsolaton, vagy a 3,5 mm-es analóg hangcsatlakozón keresztül juttathatóak el a zeneszámok.

The Hydra, az okos partykulacs
The Hydra, az okos partykulacs [+]

A beépített FM tuner révén rádiózni is lehet vele, sőt egy okostelefonos alkalmazás révén különféle hangeffektek megszólaltatására is mód nyílik. Emellett rendelkezik beépített színes LED-ekkel, amelyekkel különféle fény show-k hozhatóak létre. E funkció vezérléséért szintén a már említett alkalmazás felel, tehát a felhasználó e szoftverben állíthatja be, hogy melyik programot választja, és akár zseblámpaként is használhatja a masinát. A működéshez nem kell feltétlenül a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni, hiszen ellátták egy 3000 mAh akkumulátorral is.

A fogantyúján elhelyeztek egy sörnyitóval kombinált karabinert is, aminek segítségével egy mozdulattal rögzíthető például egy hátizsákhoz. A kulacs részébe körülbelül hat deciliternyi folyadék tölthető, az ára pedig 60 dollár, azaz mintegy 17 000 forint. Személy szerint nehezen tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amikor valakinek egy hangrendszerrel ellátott, okostelefonnal vezérelhető, villogó okos kulacsra lenne szüksége, de ettől függetlenül biztos lesz kereslet iránta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés