- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Lehet, hogy félreértelmeztem, de nekem úgy tűnt átment a beszélgetés általános minősítgetésbe és az abszolút igazság keresésébe.
Ebből gondoltam:"Elég beszűkült csőlátásra utal ez a gondolkodás. Neked elég egy is, ez a lényeg."
Erre reflektáltam, hogy ha általánosan nézzük a problémát akkor igaza van abban, hogy elég 1-2 hely. Annak is aki nem tárol 26TB-ot és elvan 1db 512-1TB-os SSD-n... meg annak is elég lenne aki kell a 26TB. A 4-6-8db drive az a csőlátás... mivel önmagában a cél a megfelelő tárhely kialakítása, nem az, hogy az hány drive-ból áll. Az már öncél inkább.Szóval ez a válaszod korántsem arról szólt, hogy a nagy házba van-e értelme kevés hdd helyet tenni hanem az abszolút "észosztásról". Pont ezért reagáltam rá.
A másik témában igazad van - de ezt írtam elsőre is: Annak nincs értelme, hogy batár házat gyártanak és nincs benne hely. Ezzel egy percig nem vitatkozott senki.
(Sokszor értelmetlen házak születnek vagy egyedi igényeknek nincs megfelelő. Nálam pl. ebben is 4x3.5" HDD van, de nyilván nem erre tervezték...)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Rétegigénnyel rendelkezőknek ott vannak a rétegigényt kiszolgáló házak.
De azon fennakadni hogy az én egyéni szituációmat nem segíti minden gyártó minden háza, az elég meredek.
De ez kb mindenre igaz.Nekem nagy SSD-n van rendszer/játékok/szoftverek, nagy HDD-n megy a torrent és minden más.
Fontos adatok külső vinyon és felhőben.Ebben van 4x 2.5" hely. Rendszernek/játéknak.
A kettő 3.5", 1 a letöltős 1 A érzékeny adatoknak.Aztán mindenki azt vesz amit akar.
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Így van. Nekem a tt core g21 tg-ben is 4 2.5-ös és 2 3.5-ös hely van és kisebb a ház. Legalább kivehető kerettel biztosítanának helyet egy ekkora házban és akkor dönthet a user.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest