Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ityu

csendes tag

válasz changbácsi #1106 üzenetére

Hi!

Attól tartok, hogy nálam is beégett az rtl logo. Nekem 2010. májusi a tv, de csak az elmúlt hetekben vettem észre a r*hadt logot a bal felső sarokban, azóta zoom1-en nézem ezt a csatornát, meg sokat megy változó tartalommal a tv, de attól tartok, hogy ez már így marad. A tv-t továbbra is imádom, a képe csodás, de az viszont bosszant, hogy egy kereskedelmi csatorna logoja, amelyik időről időre azért lekerül a képről akkor is, ha nem kapcsolnám el a képet ott maradt a háttérben. Főleg úgy, hogy a tv új korában izomból ment rajta a futball vb (azért lett beújítva a tv), így kint volt elég sokat az m1hd logo, de annak nyoma sincsen, meg úgy egyébként dvd lejátszó feliratainak és semmi másnak sem, még ha kinn is maradnak több időre a képen. Csak ez a retek logo maradt vissza.

• Ityu

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Panasonic 42 G20 tv-m van, lassan egy éve. Attól tartok, hogy elrontottam a dolgot, de azért hátha van valami gyógyír, ezért megkérdezem.

Szóval a tv-t tévénézésre használjuk, elég sokat és az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy az rtl klub logoja (főleg az rtl betűk, amik fehér háttérbe vannak írva) bizony látszik, "ottmarad" a kép bal felső sarkában. Naívan azt gondoltam, hogy a reklámok miatt nem kell tartani a csatorna logoktól, de sajna most az rtl halványan, áttetszően ott van a bal felső sarokban.

Esetleg "el lehet-e tüntetni" valahogyan?

Kösz előre is: I

Új hozzászólás Aktív témák