Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebigtom
csendes tag
Eredetileg a TV saját frissítésév el próbáltam, de akkor azt mondta, hogy nem talál frissítést. Aztáb a vieratools-ban mászkáltam (youtube-ozni akartam), és akkor szólt a TV, hogy ehhez frissítés kell, és keressen-e. Mondtam, hogy igen, és akkor megtalálta a 2.505-öt, és felrakta.
Szóval végül a TV rakta fel a netről. -
ebigtom
csendes tag
Feltettem a 2.505-ös firmwaret. Látszólag nem sok változott, MKV továbbra sincs. Ugyanakkor most van felirat támogatás a lejátszóba. srt-vel próbáltam, még kódlapot is lehetett állítani (latin1-latin2-ciril), és jól jelentek meg a magyar ékezetek. A felirat fekete háttérrel fehér betű, és lehetne egy kicsit nagyobb, de egész használható. Nem tudom, hogy ez a 2.505 érdeme, vagy korábban is benne volt már. Úgy hoztam elő, hogy a feliratos film elindítása után megnyomtam a távirányítón az options gombot, és előjött egy divx felirat menü, ahol be lehetett kapcsolni a felirat támogatást (defaultban ki volt kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- E-roller topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest