Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nekem is zúg a 42G20-am. Nem nagyon, csak egész közelről hallani. Illetve éjszaka csendben némelyik nagyon világos jelenetnél azért meghallani nézési távolságból is.
Ez a mérték engem egyáltalán nem zavar még, de mindenesetre elég gáz a panasonic márka részéről, akár zúg a többi plazma is, akár nem. Celeborn-t ismerem innen, az ő 42G20-a pl többször hangosabb ennél. -
FefeeX
veterán
ez nem beégés. Ha gyakran nézed 4:3ban, akkor a szélén a két fekete csík nincs használat alatt, ergo erősebb fénye lesz, mint a középsőnek.
DE
ki az aki azért vesz 50"-os tévét hogy kb 30"-on nézze rajt a tévé adást? Majdnem a teljes terület fele elveszik így, holott a legtöbb tévéadásnál szerintem nem zavaró, ha levágja a tévé az adás alsó és felső részét...szerk: hsz írás közben elmentem kávézni és megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest