Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
mephi666 #292 üzenetére
"a levegő - mint átviteli közeg - sokkal nagyobb sávszélességet tehet lehetővé, mint egy koax-kábel..."
Mar miert lenne igy?... Egyreszt korlatozott maga a frekvenciatartomany, amit a muholdak hasznalhatnak, masreszt meg a levego egyaltalan nem vezeti olyan jol az elektromagneses hullamokat, mint egy femkabel.
-
dabadab
titán
válasz
mephi666 #274 üzenetére
"a műhold egy adott területre sugároz és ott akármennyi vevőegységgel is lehet fogni az adást, tehát ilyen megközelítésből elég nagy lehet a sávszélesség..."
Ize, ezt gondold at ujra
A savszelesseg nem fog attol megnoni, hogy tobben fogjak, a kettonek semmi koze egymashoz.
#273 zsigus: ez hogy jott ki? A ket technologia kulonbozik, mas elonyokkel es hatranyokkal, teljesen nyilvanvalo, hogy nem 50-50% lesz az eloszlas, raadasul ott vannak meg a projektorok is (meg azoknak a mindenfele alfajaik), abszolut nem igy mukodik ez.
-
zsigus
őstag
válasz
mephi666 #274 üzenetére
Igazából ez helyfüggő is. Valahol ahogy itt is csak műhold van a digitális tv-re (Kivéve DVB-T persze) de budapesten belvárosában szinte mindenhol bent van a kábel. Az, hogy melyik jobb nem tudom, de szerintem olyan oltári nagy különbség nem lehet a kettő között, mert ha romlana a minőség akkor mindenki a másikat használná
-
FefeeX
veterán
Eddig a cégnél 3 kollégámat beszéltem rá plazmára az LCD helyett, mindenki elégedett, és már értik azt, amire a boltban, elsőre nem figyeltek fel, ugye az óriási megvilágítás...
Van akinek LCD is van otthon emellett, de érdekesmód mindenki szerint magasan veri az LCD-t. Mozi élményben ajánlom az Avatar BD-t. Egyszerűen ez az első olyan magas felbontású média, amitől elállt a lélegzetem. Ilyen éleset még nem láttam, és utána a sima HD filmek is csúnyábbnak tűnnek, hát még a divx sorozatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest