- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Most mértem le (megint) az 50"-os 50X10Y-t (G12-es panel, hagyományos technológiával, 1366x768-as felbontással).
Caprica Season1 Ep9-et néztem az elejétől a végéig (plusz amíg betallóztam a WDTV-vel az kb. 3-4 percet vett igénybe + egy kicsit még állítgattam) 150W-ot fogyasztott el (összesen kb. 46-48 perc alatt). A minimum 93W volt, a maximum 313W. A fényerő félre volt állítva (30-as érték), a kontraszt 43-ra, Normál képstílussal, az adás 16:9-es HDTV Rip.
A mérő egy BaseTech Cost Control 3000, ami egy alap típus, de 2W-on belül pontosan mér (teszteltük).
A G szériák energiatakarékosabbak ennél, még a G10-esek is.
-
KTTech
veterán
Ez a 37% fényerő kb. annyit jelent, mint fél deci hanghullám
Ha valamit össze akarsz hasonlítani, akkor pontosan ugyanazt az anyagot kell megkapniuk, pontosan ugyanolyan fényerő mellett (amit fénymérővel lehet meghatározni - ami lehet mezei fénymérő, spektrofotometer vagy kolorimeter is).
Amit írtam az tapasztalati érték, bár az én 50X10-esem inkább a 180-as végéhez esik közel (átlagfogyasztás, 16:9 arányú sorozat teljes időtartamát nézve, amúgy 90W és 245W közt ingadozik), de ez G12 és nem neoPDP paneles (valamint nem fullHD). A fényerő az 30-on van, de kb. ez semmit nem mond valószínű neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest