Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A zoomnak három fokozata van, a zoom1 teljesen jól viszi a 4:3-at.
A két oldalsó sávot szürkére kell állítani a menüben és akkor ez a rész is átlagosan használt lesz. Most hiába fotózom be nem látszik... -
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem sokan túllihegik ezt a témát. Nálam pl az IPTV settopbox 1080-as 16:9 jelet ad, tehát a 4:3-as adók mellé ő rakja a fekete sávot. És ez ugyanolyan, mintha a TV-n OFF-ra lenne téve az oldalsáv. Semmi gondot nem vettem ebből észre. 2 órás 4:3 adó nézés után odébb kapcsolva a legminimálisabb kontrasztkülönbség sincs a két oldalsó részen.
Ma pl otthagyta az asszony a TV-t a szobában bekapcsolva, és közben jött ilyen buzi tv-s betelefonálós játék, ahol rejtvény statikus volt a képen. Legalább fél órán át ott volt szerintem, mikor bementem meg is ijedtem egy pillanatra, hogy na most... aztán elkapcsoltam, és semmi nyoma. Rátapadtam a képernyőre, és semmi maradvány nem látszik, nulla.Egyébként én pont az a fajta vagyok, hogy nem vagyok hajlandó torzított képet nézni. Ami 16:9 az fullscreen, ami nem, az nem. Annál ott a fekete sáv, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest