- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A zoomnak három fokozata van, a zoom1 teljesen jól viszi a 4:3-at.
A két oldalsó sávot szürkére kell állítani a menüben és akkor ez a rész is átlagosan használt lesz. Most hiába fotózom be nem látszik... -
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem sokan túllihegik ezt a témát. Nálam pl az IPTV settopbox 1080-as 16:9 jelet ad, tehát a 4:3-as adók mellé ő rakja a fekete sávot. És ez ugyanolyan, mintha a TV-n OFF-ra lenne téve az oldalsáv. Semmi gondot nem vettem ebből észre. 2 órás 4:3 adó nézés után odébb kapcsolva a legminimálisabb kontrasztkülönbség sincs a két oldalsó részen.
Ma pl otthagyta az asszony a TV-t a szobában bekapcsolva, és közben jött ilyen buzi tv-s betelefonálós játék, ahol rejtvény statikus volt a képen. Legalább fél órán át ott volt szerintem, mikor bementem meg is ijedtem egy pillanatra, hogy na most... aztán elkapcsoltam, és semmi nyoma. Rátapadtam a képernyőre, és semmi maradvány nem látszik, nulla.Egyébként én pont az a fajta vagyok, hogy nem vagyok hajlandó torzított képet nézni. Ami 16:9 az fullscreen, ami nem, az nem. Annál ott a fekete sáv, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest