- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Én nem vagyok plazma ellenes, nem is lehetek, mert nem volt még plazmám. Csak azt tudom mondani, amit pl. bevásárlóközpontokban látok.
Szvsz olyan körülmények között nem jön ki mennyivel jobbak - mint ahogy sokan állítják. Viszont készséggel elhiszem hogy pl. otthon - sötét szobában - sokkal feltűnőbb lenne a különbség.
Én inkább csak azt furcsáltam, hogy se plazmatopikban, se ebben a cikkben/topikban meg sem említik ezt a jelenséget, ami szerintem nem csak nekem tűnik fel. Sőt kb lehülyézik azt, aki ezzel jön. Igazából azt vártam, hogy valaki megmondja, hogy miért van ez.Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Marantz SR-39
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest